Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi jelent felüdülést nektek...

Mi jelent felüdülést nektek az egyhangú hétköznapokban?

Figyelt kérdés

2011. nov. 16. 13:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Minden pénteken zumbázok....alig várom a péntek estéket!!!
2011. nov. 16. 13:25
 12/20 anonim ***** válasza:

nekem már az is fellendülés ha megcsinálom a havi nagybevásárlást (ami végre pénteken lesz:P)

Ilyenkor gyerek marad az apjával mert én mire megfordulok a metroból,tescoból,Lidliből az vagy 4 óra.ilyenkor nézelődök,vásárolok,és nézem az ideges embereket akiknek a tö..ük tele van a vásárlással:))

Vagy ha egyeedül fürödhetek,normálisan ehetek úgy hogy nem kell 5x felállnom valamiért.Kis apróságok,de nekem ez okoz örömet.nekem már 2,5 éves de rosszab ez a korszak mintha még pici lenne.Állandóan jön utánam,nem foglalja le magát....No meg minden évben a szilvesztert árom mert ilyenkor "lepasszoljuk" a nagyiknak az unokát 31-én délelőtt és 1-én este megyünk érte:)))))

2011. nov. 16. 13:45
 13/20 anonim ***** válasza:
3. válaszoló vagyok,még az is felüdülés számomra ha elvonulhatok a fürdőbe venni egy jó forró fürdőt és 1 órát bent is szoktam lenni.:)
2011. nov. 16. 13:49
 14/20 anonim ***** válasza:

-fürdés,nyugodtan,egyedül

-munka

-egydül bevásárolni

-nyugodtan megnézni egy filmet

-nyugodtan aludni,ébredés nélkül

utolsó kettő nagyon nagyon ritka

2011. nov. 16. 14:20
 15/20 anonim ***** válasza:

Egy jó forró fürdő egyedül

Közös nagybevásárlás 3masban

Ha nyugodtan takaríthatok és pakolászhatok

2011. nov. 16. 14:45
 16/20 anonim ***** válasza:

10. válaszoló vagyok. Azt még elfelejtettem, hogy kifejezetten élvezem, amikor a nagylányomtól kikérdezem a leckét, a szorgalmikat meg imádom :)

Aztán most hogy elmúlt már a kicsi is 2 hónapos, elkezdtem a tornát, jógát. (napi 5-10 perc, de egy csoda)

2011. nov. 16. 16:01
 17/20 anonim ***** válasza:
Egyedül v a férjemmel vásárolni.Még egy bugyivásárlás is feltölt:)szeretnék felnőtt társaságban lenni.(pont ma gondolkodtam h a felnőttkommunikációm nagy része,a neten történik:(hiányzik a közvetlen,nem kiberbeszélgetés). Szeretnék úgy elmenni wc-re,h nem szól utánam a nagy,nem ordít a kicsi,szeretnék EGYEDÜL zuhanyozni,és hetek óta készülök kilakkozni a körmöm.Olyan pici dolgok ezek,de nagyon hiányoznak.
2011. nov. 16. 18:22
 18/20 anonim ***** válasza:

Én 13 hónapja készülök klakkozni a körmöm. :)) Ennyi idős a fiam.

Engem feltölt most az új frizurám, így kedvet kaptam a sminkeléshez is, most kezdem magam újra nőnek is érezni magam! Már tervezem a szolit is. :)

Feltölt ha egyedül megyek vásárolni, vagy ha hármasban kirándulunk valamerre.

Egyébként szinte mindenhova viszem magammal a kisfiamat, barátnőmhöz is, neki van egy kislánya. Amikor a két gyerek egyszerre alszik el délután, hát az maga a mennyország! Olyankor van 2 óránk pletykálni, ez is feltölt.

2011. nov. 18. 12:53
 19/20 anonim ***** válasza:
10 perc a szoláriumban, nézelődés egy könyvesboltban (venni sajnos félévente vagy ajándékba sikerül:)
2011. nov. 18. 13:11
 20/20 anonim ***** válasza:

- egyedül a fürdőkádban

-ha nagy ritkán (évente egyszer)eljutok a nővéremhez és dumálunk egy jót, még az ő gyerekei lefoglalják (körülrajongják)az enyémeket

-gyerekek nélkül fogadóóra az iskolában, ill. szülői értekezlet ugyanígy.

- ha mindenki iskolában és óvodában ill. dolgozni van a picuri meg alszik, ilyenkor van, hogy hátradőlök és egy percig csak hallgatom a csöndet.

2011. nov. 18. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!