Mi jelent felüdülést nektek az egyhangú hétköznapokban?
nekem már az is fellendülés ha megcsinálom a havi nagybevásárlást (ami végre pénteken lesz:P)
Ilyenkor gyerek marad az apjával mert én mire megfordulok a metroból,tescoból,Lidliből az vagy 4 óra.ilyenkor nézelődök,vásárolok,és nézem az ideges embereket akiknek a tö..ük tele van a vásárlással:))
Vagy ha egyeedül fürödhetek,normálisan ehetek úgy hogy nem kell 5x felállnom valamiért.Kis apróságok,de nekem ez okoz örömet.nekem már 2,5 éves de rosszab ez a korszak mintha még pici lenne.Állandóan jön utánam,nem foglalja le magát....No meg minden évben a szilvesztert árom mert ilyenkor "lepasszoljuk" a nagyiknak az unokát 31-én délelőtt és 1-én este megyünk érte:)))))
-fürdés,nyugodtan,egyedül
-munka
-egydül bevásárolni
-nyugodtan megnézni egy filmet
-nyugodtan aludni,ébredés nélkül
utolsó kettő nagyon nagyon ritka
Egy jó forró fürdő egyedül
Közös nagybevásárlás 3masban
Ha nyugodtan takaríthatok és pakolászhatok
10. válaszoló vagyok. Azt még elfelejtettem, hogy kifejezetten élvezem, amikor a nagylányomtól kikérdezem a leckét, a szorgalmikat meg imádom :)
Aztán most hogy elmúlt már a kicsi is 2 hónapos, elkezdtem a tornát, jógát. (napi 5-10 perc, de egy csoda)
Én 13 hónapja készülök klakkozni a körmöm. :)) Ennyi idős a fiam.
Engem feltölt most az új frizurám, így kedvet kaptam a sminkeléshez is, most kezdem magam újra nőnek is érezni magam! Már tervezem a szolit is. :)
Feltölt ha egyedül megyek vásárolni, vagy ha hármasban kirándulunk valamerre.
Egyébként szinte mindenhova viszem magammal a kisfiamat, barátnőmhöz is, neki van egy kislánya. Amikor a két gyerek egyszerre alszik el délután, hát az maga a mennyország! Olyankor van 2 óránk pletykálni, ez is feltölt.
- egyedül a fürdőkádban
-ha nagy ritkán (évente egyszer)eljutok a nővéremhez és dumálunk egy jót, még az ő gyerekei lefoglalják (körülrajongják)az enyémeket
-gyerekek nélkül fogadóóra az iskolában, ill. szülői értekezlet ugyanígy.
- ha mindenki iskolában és óvodában ill. dolgozni van a picuri meg alszik, ilyenkor van, hogy hátradőlök és egy percig csak hallgatom a csöndet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!