Csak a Mama? (szülés után)
Második babámat szültem egy hete.
A kórházban töltött 3 nap alatt az Anyukámnál aludt a kisfiam, mert apának pont határidős munkája volt, éjjel 10-11-ig dolgozott.
Amikor hazajöttünk a kórházból (minden nap jöttek meglátogatni) akkor jött Anyu is segíteni, mert orvosi utasításra nem sokat lehetek talpon :(
Ez 4 napig tartott.
Ma hazament a Mama és azóta kisfiam sír, hogy mikor jön vissza stb...elaludni sem akart,mert hiányzik a mama.
Imádom Anyumat, soha nem tesz keresztbe, csak akkor és csak ott van ahol kell, szóval semmibe nem szól bele, de a kisfiam reakciója nem esik jól :(
Tudom, fel kell dolgoznia a tesó kérdést (az öcsit imádja, puszilja, simizi) engem is ölelget, mondja, hogy szeret, meg, hogy hiányoztam neki, de nem tudom hová tenni ezt a Mama utáni sírást.
Benned most csalódott, mert nem voltál vele, ráadásul egy kisemberrel tértél vissza.
Apában is csalódott, mert ő sem volt jelen.
Mama volt a biztos pont az életében jó pár napig. Természetes, hogy most utána sír.
Amikor én hazajöttem a kórházból, napokig csak apa volt jó a nagylányomnak, egyszerűen csak így tudta kifejezni a csalódottságát, hogy én nem voltam vele.
Legyél türelmes és szeresd, ne ess kétségbe, foglalkozz vele amennyit igényel és kér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!