Valóban ettől nehezebben szokik majd be később közösségbe, vagy hátránya lesz ebből?
Tegnap összetalálkoztam egy ismerős anyukával egy nagy bevásárlóközpontban. Ő a gyerekével volt (nagyobb mint az enyém, kb. 2 év körüli), én egyedül (nekem 7 hónapos a babám). Kérdezte, és mondtam neki, hogy egyelőre nem szívesen viszem be ilyen helyre, mert nem szereti, türelmetlen, nyűglődik, melege van (ugye kintre jól be van öltöztetve, bent meg lehet sülni...). Ezért nem szívesen teszem ki ennek ha nem muszáj, inkább olyankor megyek nagy bevásárlásra, ha rá tudom bízni a férjemre, vagy valamelyik nagyszülőre, kisebb bevásárlást persze elintézek vele, de minek nyűglődjön bent a tömegben szegény fél órát, órát, ha otthon is lehet nyugiban ez alatt.
Az ismerős anyuka ezt nagyon helytelenítette, azt mondta, ők kezdettől fogva vitték ilyen helyekre is a babát, és hogy majd meglátom, hogy nehezen fog közösségbe szokni, és hogy az ő fia milyen könnyen beszokott. Igaza van? Túlféltem, és inkább vinnem kéne magammal, had szokja a strapát?
Én sem viszem magammal mimdenhova a kicsit. Vagyis mar nagy.1éves. Igazábol ha meg tudom oldani hogy ne keljen elvinnem akkor inkabb egyedul megyek,több minden tudok elintézni ,jobban haladok.Ill nekem ez a kikapcsolodas. Mindig velem van.Mar most elég nagy hogy beleuljon a kocsikba vagy sétaljon velem a sorok közt.De babakocsit meg bevasarlo kocsit tolni nem birok egyszerre. Ha bementunk valahova babakocsival akkor vetkőztetni kell hogy ne melegedjen be.Én is sok anyukát látok akik overalban betakarva tolják a boltokban a babát és csodálkoznak hogy türelmetlen a gyerek.
Ök meg a kabátot beteszik a babakocsi aljába.... Na a lényeg hogy mi ha nagyobb bevasarlasra vittük akkor ketten mentunk, és vagy hordozokendőben vagy ült a bevasarlo kocsiban. Elnézelődött. 7hosan nem nagyon vittem ilyen helyekre. Mert mondom hamarabb megjartam nélkule. Semmi gondja a beilleszkedéssel, jarunk gyerekházba, imadja a gyerekeket mosolyog a felnottekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!