Kistesóval otthon lévő anyukák! A nagytesó ma közösségbe ment a szünet után. Milyen sorrendben csináljátok az elmaradást (háztartásban stb. )?
Én is épp elindítottam a mosógépet, mosogatógépet. Összesöpörtem a konyhán. Picit vasaltam, de most felébredt a kicsim. Most majd játszunk. Ha majd evés után újra elalszik, folytatom a vasalást, ill. kiszellőztetek a többi helyégben. De ezek mind szokásos napi dolgok, nem elmaradás (max a vasalást tekintem annak, mert hétvégén nem volt kedvem hozzá :)).
Milyen elmaradásra gondolsz?
Ma vagyok először egyedül, férjem dolgozni ment 6-ra, lányomat suliba vittem 9-re. Aztán bevásároltam. Angliában élünk, itt 9-kor kezdődik a suli. 4.5 éves-4 éves kortól iskolakötelezettek.
Reggel korábban keltem, beindítottam egy mosást, de lehet még ma mosok. Nekem van mit behoznom, férjem beépített szekrényt kezdett csinálni a nagy szobájában, így most takaríthatok. Az egész lakásra ráfér. Fürdőt is kell, de lehet ma nem végzek mindennel. 3-ra megyek lányomért a suliba. Kicsi 4 hetes, sűrűn szopik, szóval nem tudom, mennyire lesz időm ma. Férjem 4-re ér haza, ha nem túlórázik. Végül is, nem hajt a tatár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!