Kisgyerekes szülők, akik otthon vannak, várjátok már a szünet végét?
A saját gyerekemmel kapcsolatban nem. Ő is kipiheni magát, sokáig alszik, délelőtt megyünk ide-oda, sétálunk, főzünk, sütünk, délután közös játék.
A szomszéd gyerekei szoktak zavarni, de ott hat gyerek van, szóval a gyerekzsivaj is több, mint elviselhető. De hideg van, tehát nincsenek kicsapva már reggel hétkor. :)
Szerencsére nálunk a férjem is itthon van egész szünetben, úgyhogy nagyon élvezem, hogy négyesben vagyunk. Holnap pedig érkezik a sógorom, itt lesz három napot, imádják a gyerekek, igazi nyúzható nagy mackó, aki szívesen ugrál az unokaöcsiknek.
Nem várom!!! 4 éves a kisfiam,középsős. Nagyon vártam a "téli szünetet",mert a férjem is szabin van és én is. Végre jó együtt lenni, sokat! :) Kisfiam is "töltődik", óránként mondja,hogy "szeretlek", "imádlak" ...ölelget bennünket :)
Sokat játszunk,végre hó is van. ... :)
Én egyáltalán nem várom!
Én amúgy is itthon vagyok a 2 éves kistaesóval de borzasztó jó hogy itthon van a 4,5 éves ovisom.
nagyon jól elvagyunk:sütögetünk,főzöcskézünk,jönnek vagy mi megyünk gyerekes barátokhoz,esténként 4-esbe összebújva diavetítőzünk,(a férjem is itthon van jan 5.--ig)közben a kandallóba ropog a tűz.Az egyik ismerősömék most nyitottak egy sószobás játszóházat egész decemberben ingyen mehetünk no ki is használjuk szinte majdnem minden nap vagyunk ott is 1-1 órát stb szóval sorolhatnám még a jó kis programokat,szóval én nagyon élvezem kár,nem is akarom hogy vége legyen mivel jövő karácsony már nem lesz ilyen laza mert akkor már dolgozni fogok...egyszóval kihasználom most hogy együtt lehetek a családommal!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!