Ti viszitek közösségbe a babát ilyen influenzás időszakban? Szerintetek merjem vinni?
A kórházban lévő gyógytornára kéne vinni a gyermekemet. Úgy tudom már influenza járvány van. Ti vinnétek? Nem nagy a vész a mozgását illetően, éppen kimaradhat néhány alkalom, de ki tudja mennyi.
Ti hogyan döntenétek?
Én viszem!
Nem hinném, hogy itthon kellene ülnünk a betegségek miatt. 16 hós a kislányom, de pici kora óta ezt teszem!
Ha el kell kapnia, elkapja. Ki kell mennem boltba stb. én is hazahozhatom. Sőt bárki ;-)
Ez sok mindentől függ. Mennyire pici az a baba, van-e ovis, sulis nagy tesó, és hogy hová is kell menni, azt is mérlegelném.
Ha most született a tél elején, és nincsenek nagytesók, és nem életbevágó, hogy vigyem, akkor kihagynám.
Ha fontos, és kivitelezhetetlen, hogy menjünk, akkor vinném.
Az én kislányom novemberi , és az első telet jellemzően itthon töltöttük, bevásárolni nem vittem magammal.
Bár akkor volt ez a H1N1 hisztéria, ezért sem akartam vinni, ő volt az első baba, szóval nem akartam feleslegesen rángatni magammal.
Ahol muszáj volt, odda vittem csak magammal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!