Nagysúlyú babátok mikor állt fel, ült fel, mászott? Kisfiam 8,5hós,11kg és 76cm- (anyatejes). Dokinéni azt mondta, ha gondoljuk akkor vigyem babatornára. Elvigyem, mert ebben a taknyos időben nem igazán szeretném közösségbe vinni.
Szia!
Szerintem sem súly függő!
A kisfiam 4 kg-val született, most 6 hónapos 10 kg (tápszeres)
Már 4 és fél hósan hasrafordult 5 hónapos kora óta forgolódik hasra és vissza is4
Mászik, és felkapaszkodik ezzel még csak próbálkozik és eddig 2 szer sikerült egyedül felülnie! :)
Üdv.
Szia!
Ráértek még a felállással, az én kislányom 9-10 hónaposan állt fel magától és egy évesen indult el! Felülni meg 11 hónaposan ült fel.
A babatorna annyiból lenne jó, még ha ilyen cudar idő is van, hogy egy picit Te is kimozdulsz talál egy kis felnőtt beszélgetőpartnert, meg az ő immunrendszere is egy picit szokja a külvilágot! Én télen jártam a kislányommal babaúszásra direkt azért, hogy ne legyen annyira védve kell erősödjön az immunrendszerük, sőt a boltunkba mindennap bemegyünk és megnézzük Apa, hogy dolgozik és ott játszunk, nyalja a földet nem szólunk ha valamit felszed, de ha a kukából akar kivenni valamit azt nem engedjük meg!
Nyáron volt egy pár hétig huzamosan beteg, de arra is a doktornővel együtt jöttünk rá, hogy akkor próbáltuk a forralás nélküli csapvizet bevezetni, hát lázas hasmenést kapott, ha meg visszatértünk a forraláshoz nem volt baja.
De már ezt is kinőtte, hozzászokott az immunrendszere a sima csapi vízhez is, bár nem kap sokat, max 2 dl egy nap, mert csak a gyümölcslét szoktam felengedni neki, ha túl töménynek vélem.
Üdv egy 17 hónapos anyuka aki 16 hetes kismama is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!