Ti hogyan oldjátok meg, hogy egészséges és tiszta vízet igyon a kicsitek?
Hát, lehet lepontozni, de van igazság abban, amit a kérdező ír. Orvos kollégám is mondta, hogy ne itassak a gyerekkel csapvizet, mert nem mindent tudnak kiszűrni. Annak idején, az egyetemmel pont egy szennyvíztisztítót néztünk meg potyakreditekért, és ott is mondták, hogy sajnos a gyógyszereket, hormonális fogamzásgátlót nem tudják kiszűrni. Pl. ez is lehet oka a megnövekedett számú meddőségnek.
Mi sosem iszunk csapvizet, egészen egyszerűen azért, mert nem ízlik, mivel ásványvizezünk, ezért nekem nagyon erős benne a klór íze. Mintha hipót innék.
A gyerekem Jana babavizet iszik.
Utolsóval teljes mértékig egyetértek.
Nekem az újszülött osztályon a nővérek és a gyerekorvosok is azt mondták, hogy inkbb forralt csapvizet adjak a babának, mert nem biztos, hogy a hónapokig a PET palackban álló víz annyira egészséges.
AZ én orvos férjem szerint meg a forralt csapvíz jobb, mint a néha oly csodás gyárakban palackozott víz, ami utána akár egy évig issza magába a műanyagot.
A fogamzásgátló maradékai pedig benne vannak a tisztított szennyvízben. Csak éppen a mennyiség nem mindegy: az, hogy a laborműszer bevísít tőle, nem jelenti azt, hogy a fiad pénisze is leszárad ha belekortyol.
És most nagyon-nagyon-nagyon kapaszkodj: a gyerekem iszonyatosan tejérzékeny, és képzeld... SZÓJAALAPÚ tápszert ivott másfél évig!!! :OOO
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!