Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti hogyan oldjátok meg, hogy...

Ti hogyan oldjátok meg, hogy egészséges és tiszta vízet igyon a kicsitek?

Figyelt kérdés
2015. márc. 11. 20:30
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
77%

Hát ez mekkora!!!! :D :D :D Végem van...

Kérdező, te aztán egy igazi agyalágyult vagy! :D :D

De legalább feldobtad az amúgy nagyon szar napomat :D

2015. márc. 11. 22:08
 22/36 anonim ***** válasza:
59%
Babaként babavizet kapott, 1 éves korától mentes Mizsét, mi is azt isszuk.
2015. márc. 12. 06:10
 23/36 anonim ***** válasza:
59%

1 éves korig babavizet és forralt csapvizet, utána sima csapvizet, tápszerhez, teához forralva.

Senki nem lett hormonzavaros a családban :-D

2015. márc. 12. 07:22
 24/36 anonim ***** válasza:
85%
Megyek és feljelentem a lányom biológia tanárát, aki két hete kromoszómákkal meg dns láncokkal tömi a gyerekek fejét, és erre kiderül, hogy csak egy pohár csapvíz...
2015. márc. 12. 08:55
 25/36 anonim ***** válasza:
Hát nekünk van víztisztító berendezésünk és sima csap mellett van egy másik, onnét folyik a tisztított víz. De én nem igazán szeretem mert nem oltja a szomjam, valahogy mintha mindig szomjas lennék, bármennyit is iszom belőle. Ki tudja, ez egészséges-e. Kislányomnak van , hogy sima vizet adok, van hogy tisztítottat, van hogy ásványvizet. Vegyesen. Mondjuk én nem vagyok ráparázva a témára.
2015. márc. 12. 09:51
 26/36 anonim ***** válasza:
76%

Sok a setétség néhol a fejekben... a budapesti csapvíz pl kiváló minőségű, gyakorlatilag hormonmentes, a gyógyszermaradványok szinte a kimutathatóság határa alatt vannak, nemhogy a megengedettén... nyugodtan nézd meg a vízművek holnapján. Na a műanyag palackos víz viszont valóban tartalmazhat hormonszerű anyagot! Ha rosszul tárolják a boltban és napfény éri. Akkor a PVC palackból a fény hatására felszabadulnak ösztrogénszerű anyagok, amik hosszabb távon valóban károsíthatják a hormonrendszert. DE ne aggódj, mert tele van atalaj ilyen vegyületekkel hála a régi irtószereknek, melyek még most sem bomlottak le, a kozmetikumok parabénszármazékai, az öblítők stb.

Lehet ezen agyalni, csak felesleges. Ahhoz képest, hogy mennyi méreg van körülöttünk jóval tovább élünk, mint 100 éve...:)

2015. márc. 12. 09:51
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

Ja igen víztisztító. Gyakorlatilag mindegyik megbukott a teszteken. A klórt kiszűri, ami miatt a tárolós fajtában elszaporodnak a baktériumok. Hiába ilyen-olyan UV szűrő...:)) A szénszűrős még új mkorában is több bacis vizet tartalmazott, mint a vezetékes víz. Gyógyszerek molekulái olyan aprók, hogy a vízszűrő nem képes kiszűrni és ez így van még rengeteg anyaggal...

Fölösleges pénzkidobás... lehet rám haragudni

jó böngészést:

file:///C:/Users/GergoZs/Downloads/Az_OKI_viztisztito_vizsgalata.pdf

2015. márc. 12. 09:57
 28/36 anonim ***** válasza:
Rég röhögtem ennyit ebben a kategóriában :)
2015. márc. 12. 11:22
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
A múltkor láttam egy kisfiút, aki a hotel medencéjében egy sellőbarbival játszott. Szerintem a medencében is csapvíz volt..
2015. márc. 12. 11:40
 30/36 anonim ***** válasza:

kész, fetrengek a röhögéstől : DDDDD

köszi kérdező, pedig eléggé bal lábbal keltem fel!

2015. márc. 12. 12:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!