Ti hogyan oldjátok meg, hogy egészséges és tiszta vízet igyon a kicsitek?
most volt errol musor a radioba Ahol azt mondta vmi hozzaerto, hogy mo.-n nagyon jo a viz minoseg, a vizszuroknek gyakorlatilag semmi ertelme, de az asvanyviz is felesleges mert a csapviz nehol asvanyviz minosegu, mashol is eleg tiszta.
amit irsz, a divat miatt van, amit a fiatalok muvelnek, a sok betegseg meg az elelmiszerek minosegetol es a helytelen eletmodtol (stressz, 12 ora ules a gep elott, nulla mozgas). mellesleg napjainkban lenyegesen nagyobb figyelmet kap a vizminoseg mint pl 40 eve, pedig akkor még nem "fontak karkotot" a fiuk.
egyebkent a babam most még babavizet kap, 1 eves koratol pedig csapvizet iszik majd.
Ez most komoly?
Szerintem sterilizálj minden cseppet, vegyél otthonra vízszűrőt, csak babavizet vegyetek, aztán ha egyszer iszik egy korty csapvizet, akkor az intenzívre kell majd vinni.
Plusz soha ne engedd sehová vendégségbe, ne kirándulj vele, ne engedd osztálykirándulásokra, hanem zárd be egy kis szobába.
Azt hittem, hogy ma már nem jöhet semmi érdekfeszítő...erre tessék. :)
Nagyon sok férfi, fiú ismerősöm van, akik csapvizet isznak, és egyik sem nőies, sem transzvetita...sőt rózsaszin karkötőt sem hordanak. :) A viz ilyen összefüggéseit még sosem hallottam...brutális kérdés, az már biztos. :) :) :)
Én eddig úgy tudtam, hogy a nem kialakulásáért a kromoszómák a felelősek. A háztartási vízszűrők ugyan sok mindent kiszűrnek a vízből, legfőképpen az oldott ásványi anyagokat, (ezért vannak visszasózós rendszerűek), de annyira nem profik, hogy a hormonokat kiszűrjék.
Egyébként nekünk is van a házba bejövő vezetéken 2 mechanikus szűrő ( elég nagy a vastartalma itt a víznek), valamennyit tisztít még rajta, de csodát nem tesz, nem is kell, mert jó a vezetékes víz minősége.
Egy éves koráig forraltam, vagy babavizet kapott, utána csapvizet.
Amíg kicsi volt Szentkirályi vizet adtunk, utána csapvizet.
Én is csapvizet iszok, mégis szőrös vagyok nagyon nő létemre, de akkor ezentúl több vizet iszok, hátha megnőiesedek tőle én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!