Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szájpenésszről?

Szájpenésszről?

Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 11:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Konkrétan mi a kérdésed??Hogy kezeld??Vagy mi mert így elég nehéz válaszolni rá!
2010. febr. 15. 11:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Kicsit lehetne bővebben
2010. febr. 15. 11:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Én babámnak is volt. Azt az ecsetelőt használtuk amit a háziorvos felírt! Minden használat után sterilizáltuk a cumisüveget, és minden alvás után új cumit adtunk neki /amiről már szerencsére leszokott/. Mi ennyit csináltunk! Szépen elmúlott neki!

-6 hónapos baba anyukája-

2010. febr. 15. 11:36
 4/7 anonim ***** válasza:

pl.

[link]

2010. febr. 15. 11:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekünk volt.Mi kremet kaptunk ra,amit lenyelt,nem volt büdös,elfogadta.

Nehany nap eltünt.Addig lecsereltem az összes cumijat,es naponta kiföztem.Most 11 honapos,mindent a szajaba vesz.megsem jön elö.Valoszinü pici korban gyakrabb,mert nem eleg erös az immunrendszere.

2010. febr. 15. 11:37
 6/7 A kérdező kommentje:

Bocsi csak véletlenül megnyomtam a gombot!

A helyzet az,hogy már több,mint egy hete kaptunk egy ecsetelőt a védőnőtől,mert a lányomnak szájpenésze van!

Ahelyett hogy elmúlna,inkább úgy veszem észre hogy csak terjed!A popsiján újra előjött pedig az -2 nap alatt elmúlt!

A másik,hogy nem büfizik,hanem szó szerint okádik tőle!Kijön belőle minden amit elötte megevett!Így sose végzünk az evéssel :S

Tud valaki otthoni praktikát erre addig is,amíg nem tudunk menni az orvoshoz?

Előre is köszi

2010. febr. 15. 11:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha szájpenész gyanús a babád, mindenképp vidd orvoshoz, az ad rá ecsetelőt. Könnyen átterjedhet, úgyhogy jobb komolyan venni. A mi doktornénink 2x is vett törletet, hogy megbizonyosodjon, hogy tényleg az, és hogy már elmúlt e. Szerencsére mi már túlvagyunk rajta. Itt olvashatsz róla.

[link]

2010. febr. 15. 11:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!