Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hónapos baba mit ehet már...

7 hónapos baba mit ehet már meg abból amit magunknak főzök?

Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 16:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Disznótoros 7 hónaposan??????

Nem korai ez egy kicsit?

2010. febr. 16. 13:47
 12/16 anonim ***** válasza:
52%
Óóóó!Az én kislányom ilyenkor már a szalonnát is ette!Kapartuk neki a kenyérre!Nincs semmi baja!Sőt!6 éves oviba jár és a télen egyszersem volt beteg!Nincs allergiája meg ilyenek!Ezért van ez a sok beteges,allergiás gyerek,mert a szülők ennyire betartanak mindent!Régen nem is volt ilyen!Azt kapta ami van!Lehet lepontozni,de úgy utálom ezt a sok okoskodó anyukát akik kőnyvből tanulnak gyereketnevelni!Pfff
2010. febr. 16. 14:15
 13/16 anonim ***** válasza:
80%
7 hónaposan már ehet túrót,joghurtot.Ehet tésztát is.Nem értem akkor miért ne ehetne túrós tésztát?Gondolom nem szalonnásan akarja neki a Kedves Kérdező adni... :)
2010. febr. 16. 14:20
 14/16 A kérdező kommentje:
Nyilván nem szalonnásan akarom neki adni. Köszönöm mindenkinek a választ. :) A könnyű ételekre gondoltam, nem pl. pörkölre vagy káposztás bab levesre. :)
2010. febr. 16. 15:11
 15/16 anonim ***** válasza:
77%
14-15-ös. és 14-20-as! Bocs, hoy így utalok rátok, de nem jutott másképp eszembe, szóval azt akartam mondani, végre valaki aki megmondja amit és ahogy nem műmájerkedik. Tényleg régen nem volt semmi babafitty futty, és felnőttünk, arról nem is beszélve hogy tényleg nem voltunk allergiásak. Meg a másik, hogy a ma kapható sok minden nagy része nem más, mint üzleti fogás, mert tudják, hogy a babáknak mindenki a legjobbat akarja, jó kis üzletággá ki is nőtte magát ez. Na mindegy, kedves kérdező, az én első lányomat anyósom hat hónaposan megetette töltött káposztával, és nem spórol a fűszerrel..., bár féltem, de nem lett baja, azután már bátrabban adtam neki dolgokat, és lett még két lányom, nem azt mondom, hogy egyen bármit, de egy-két falatot igen ahogy te is mondtad a gyengébbekből, hogy megne kívánja lehet adni szerintem is.
2010. febr. 16. 16:23
 16/16 anonim ***** válasza:

7 hós a babám. 1 hónapja kezdtük a hozzátáplálást, szinte nullával egyenlő sikerrel. Kóstoltattam ahogyan a nagykönyvben meg van írva, gyümölcsöket, főziket, tejpépeket, sajátot, többféle üvegeset semmi. Vasárnap anyósom megkínálta a saját főzött húslevesével, ráhagytam gondolván úgysem eszi meg. Hát megette, csak úgy nyelte! Azóta evett már almáspitét, ma reggel kiflicsücsköt rágcsált, tegnap reggel kalácsot... szóval ESZIK.

Nem is erőltetem már a 'nóíz' bébikajákat. Az apja is állítólag ilyen volt.

2010. febr. 16. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!