Miert szornyulkodik mindenki?
Figyelt kérdés
kisfiamnak baci volt a torkaban es antibiotikumos kezelest kapott.mas ismeros anyukak kerdezik,hogy milyen gyogyszert irtak,mikor mondom,hogy antibiotikumot mindenki csodalkozik.de bacit lehet egyebbel is kezelni?6 hos.2010. febr. 13. 18:12
1/7 anonim válasza:
Nem azért szörnyülködnek,mert mással is lehetne kezelni,hanem azért,mert a legtöbb anya mumusa az antibiotikum.Sajnos nekik még sokat árt,amellett,hogy használ.
2/7 anonim válasza:
én soha nem aggódtam emiatt, ha antibiotikum kell akkor az kell. Inkább kapjon egy antibiotikum kúrát és gyógyuljon fel hamar minthogy valami végzetes alakuljon ki. Mondjuk én 100%-ig megbízom az orvosomban. Ő volt az én gyerekorvosom is. Soha nem kezelt félre, sőt harminc éve olyan betegségekre tudta a gyógymódot, amikből ma nem lehet felgyógyulni és élethosszig elkísér, ja és szörnyű következményekkel járnak.
3/7 anonim válasza:
Azért van ez, mert sokan okosabbak akarnak lenni az orvosoknál is... a bakteriális fertőzés leghatékonyabb gyógymódja az antibiotikum. Ha csak indokolt esetben és megfelelően szedi a gyerek, akkor nem okoz később se problémát. de, ha minden csip-csup dologra vagy pl. vírusfertőzésre is azt adnak, nem megfelelően vagy nem megfelelő ideig használjuk, akkor bizony bajt okozhatnak. Mostanában elterjedt dolog mindenkit, mindenért kritizálni. persze, vannak természetes szerek is, de azok sokkal lasabban hatnak..meg azért egy kicsi gyerekbe hogy tukmálunk bele mézes fokhagymát... Én azt mondom, nem jó, de ha kell, valóban szükséges, inkább antibiotikum, mint a szövődmények tömkelege.A mellékhatásokról meg annyit: aminek nincs mellékhatása, annak hatása se nagyon :) egyébként a mellékhatások se jelentkeznek mindenkinél..Szóval: ésszel adva jó az antibiotikum...
4/7 anonim válasza:
Azért szörnyülködtek, mert most a homeopátia a divat:-) Jól döntöttél az antibiotikumos kezeléssel. Vannak olyan helyzetek amikor komolyabb szer kell a gyógyuláshoz. Állítom, ha nem lenne antibiotikum már sokan közülünk se lennének, az egy csoda:-))
5/7 anonim válasza:
Talán a doki aki eltöltött egy pár évet egyetemen és mérlegelte ezt a dolgot is. Nem tudom miért kell okosabbnak lenni a dokinál.
6/7 anonim válasza:
azért, mert azt hiszik, attól, hogy szültek, járna a nevük elé a "dr" előtag :) nem kell velük foglalkozni, amíg át nem veszik a sote-n a diplomát :)
7/7 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat!egy percig se haboztam az antibiotikumon.100%megbizom az orvosomban,csak ezek az okosok idegesitenek!udv!
2010. febr. 14. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!