Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak az én gyerekem nem akar...

Csak az én gyerekem nem akar enni? 7 hós?

Figyelt kérdés
4 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást, tápszeres babámnál. Volt egy időszak amikor mindent megevett, aztán nem kellett neki semmi. Most januárban volt 3 hetünk, mikor már csak reggel és este evett tápszert, de pár hete megint nem fogad el a tápszeren és tejpépen kívül semmit. Egyszerűen ha nem adok enni neki 6 órán keresztül, akkor nem eszik. Ha adok tápszert megeszi, de mást nem. És nem sír, hogy éhes. Én ezt már nem értem. Mit csináljak, hogy megegye a gyümölcsöt és főzeléket is. Van, reggel 6-kor eszik utána csak délben. Majd 5-kor és este fél 9-kor. Teljesen kétségbe vagyok esve. Más is van így?
2010. febr. 11. 17:44
 1/9 anonim ***** válasza:

Mi kerek egy hónapja ezzel küzdünk.

30grammot eszik délben majd délután ugyan ennyit.Közte cicizik,de minimálisat.Szinte megszívja és el is engedi.

Az alsó két fog kint van,a felső kettő most bújt ki.

A dr. annyit mondott,ne idegeskedjek,nem hülye a gyerek,éhen halni ugyse fog.

Kitartás és visszaáll majd minden...

Csak idő kérdése.

Amíg egy havi mérésen nem fogy egy grammot se,addig nincs baj.

7 hónaposak vagyunk és a hozzátáplálást úgy kezdtük ahogy ti és nekünk is ugyan az a gondunk....

Fogakkal hogy álltok?

Dokival beszéltél?

Egyébként hány centi és hány kg?

2010. febr. 11. 18:19
 2/9 A kérdező kommentje:
A doki szerint majd beáll. Nem vagyunk lekésve semmiről. Egyébként szépen fejlődik, 8,25 kg és 70 cm. Kislány. Mászik, felül, feláll.
2010. febr. 11. 18:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia! Az én kicsim is ilyen volt ennyi idősen, sőt még 8-9 hósan is, csak ő szopizott, de már olyan szinten, hogy egész nap nem is evett mást, egyszerűen semmi nem kellett neki. Már totál kivoltam, mert alig hízott mellé. Most már jobb a helyzet, de nagyon válogatós.Most 11 hós.
2010. febr. 11. 19:30
 4/9 anonim ***** válasza:

Jaj ne is mond,nálunk ugyan ez a helyzet,már olyan szépen evett,reggel gyümi,ebéd fözi,majd uzsi tejpép.

de 1hete csak a tápszert eszi,ha meglátja a kanalat összezárja a száját.Teljesen kivagyok.

2010. febr. 11. 22:06
 5/9 anonim ***** válasza:
9 hósak vagyunk, tragédia az étkezés.. olyan még nem volt, hogy megevett volna egy üveggel valamiből.. bezárja a száját, még csak két alsó fél fogunk van, lehet ez az oka, ráadásul ki vagyok rá akadva, mikor nagy gondossággal előkészítem a főzelékjét, aztán az első kanál után fintorog, még a hideg is kirázza, a második kanál után pedig bezárja a száját, utána meg ordít, ha a harmadikkal próbálkozom és szabadulni akar az etetőszékből.. bezzeg a tejpép az lemegy, de gondolom délutánra már jól kiéhezik. Én reménykedni tudok csak, hogy nem lesz belőle rosszevő, és válogatós.. bár a jelek nem ez mutatják.
2010. febr. 14. 20:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Nálunk ezt 11 hósan kezdte, amikor az első foga kibújt. Na, ekkor nem kellett neki semmi 1 hétig, csak cici. Hiába kínáltam mással, semmi nem kellett. Most lassan 14 hónapos, ön az 5. foga, minden egyes fognál napokig alig, vagy nem eszik. Ha nem kér mást, nem tudom beleerőltetni, tudom, hogy később úgyis enni fog!
2010. febr. 14. 21:16
 7/9 anonim ***** válasza:

nalunk 10 es fel honapos koaraban jott ki az elso foga. azota vannak "etvagyhullamai". van hogy annyit eszik hogy csak bamulok hova fer el annyi a hasaba, maskor meg azert hogy honnan van maradek a pelusban, ha nem is eszik/iszik?!

eddig mindig bepotolta a koplalast kovetkezo heten miutan kibujt a fogacska.

2010. febr. 14. 22:22
 8/9 anonim ***** válasza:

22:22 vagyok.

az en lanyom 14 hosan kb. 73 cm es 9 kilo volt.

a te babad nagyon szepen fejlodik. nyugalom es kitartas es turelem.

2010. febr. 14. 22:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Hármasikreim vannak, 7,5 hósak, kettő nagyon szépen eszik, a harmadik meg szintén attól függ, milyen a kedve. (vagy nem tudom mi a fenétől függ... :) ) Furcsa, mert tényleg arra is képes, hogy délben jóízűen eszik, de délután már nem kell neki, 3. kanál után üvölt és forduk ki s székből. Ezért mindig úgy szoktam, hogy ő az első, és utána a másik kettő megeszi a " maradékot " is! Még jó, hogy így el tudom osztani. :D De mi ezzel küzdünk már jó pár hónapja. Minden nap megkínálom, mert sose leheet tudni, hogy épp akar e enni, vag ysem.
2010. febr. 15. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!