Baj az ha a 19hós gyerekem fél vagy akár 1 órát is szokott egyedül játszani?
Ülök mögötte olvasok avgy tv-t nézek ő meg rakosgatja a játékait vagy játszik a játékaival, avgy képeskönyvet laozgat.
Baj ez?
El van hanyagolva ha hagyom egyedül játszani?
Jesszus, hova fajul a világ....
Miért lenne baj? Tudod mennyien a fél életüket adnák ezért? A gyerek akkor lesz önálló, ha hagyod, hogy felfedezze a világot. A szeretet nem arról szól hogy folyamatosan ajnározod...
Szia!
15 hónapos kisfiam,amióta elindult,80%-ban egyedül,vagy a bátyjával játszik(legtöbbször elveszi tőle a játékokat:) )
Egész nap hurcolkodik,pakol,ha rám van szüksége odajön,nyújtja a kis kezét,felveszem az ölembe.
Naponta 3x-4x hozza a 2 kedvenc könyvét és abból olvasok neki.Sokszor én a nagyszobában vagyok,ő átmegy a gyerekszobába,és ott játszik,igaz utána pakolhatok utána,mert szétszórja az összes játékát:)
Ez nekem is furcsa,mert a tesó nem nagyon játszott magában,max. 1 méterre lehettem tőle:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!