Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Létezik hogy a gyerekem (5,5...

Létezik hogy a gyerekem (5,5 hós) szivesebben alszik egyedül mint velem?

Figyelt kérdés

addig alszik nyugodtan míg be nem megyek onnantól óránként kel, most 2 órája alszik mert persze éjszaka nem aludt meg egyedül van a szobájában

ott hagyhatom éjszakára egyedül vagy még korai?

megjegyzem én is jobban alszom ha nem kelek fel minden rezdülésére..

nem nő a bölcsőhalál kockázata ha otthagyom?

2009. jan. 30. 10:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam születésétől külön szobában alszik, és hason! Ő ezt szokta meg, és mindíg csöndben megyünk be mikor alszik, mert képes felébredni. És nekem is rosszabb mikor mondjuk a nagyinál vagyunk, és egy szobába, mert én is minden rezdülésre felébredek. Szerintem nyugodtan altasd külön, ez a bölcsőhalál téma ezen az oldalon kicsit sokszor fordul elő!

Nekem van már egy 6 éves lányom, és a kisfiam is már 13 hónapos, de nekem sosem mondta a védőnő, vagy a doktornő hogy bölcsőhalál így meg úgy. Már a lányomat is mindíg hason altattam, a fiam még most is úgy alszik el, és tök jól vannak. Mióta ezen az oldalon olvasgatok azóta hallottam csak erről a témáról.

2009. jan. 30. 11:01
 2/3 anonim ***** válasza:
(Ne haragudj, de arra, hogy nem vesz levegőt, nem tuti, hogy felébredsz. Ezt nem fuldoklásként kell elképzelni.) Nem akarlak megrémiszteni: szerintem nyugodtan hagyd egyedül aludni,nem korai. Sokan az elejétől egyedül altatják. Mindenkinek jobb lesz.:)A bölcsőhalál kockázata ebben a korban ha jól emlékszem már sokkal kisebb.
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem korai,az en babam is kb 5,5hos kora ota alszik egyedul a szobajaban.Igaz itt van rogton a mienk mellet.Amikor ejszaka felkelek megnezem mindig(2x3x).Szerintem mindketten nyugotabban alszunk,es a bolcsohalal kockazata sem no ettol.Udv

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!