Miért van az, hogy nem értem, hogy a saját gyerekem mit mond vagy mit akar mondani?
Figyelt kérdés
11 hónapos és egy csomót beszél a saját nyelvén. Én soha nem értem mit akar vagy csak akkor ha mutatja is. A szomszédom meg érti (legalábbis úgy tűnik) pedig nincs is gyereke. Figyelmetlen vagyok? Én miért nem értem? Vagy azért van mert egész nap vele vagyok és már nem veszem észre amit mondogat?
Olyan ciki, tök hülye vagyok! Jobb ha hamar megtanul majd beszélni mert az okos anyja nem fogja másképp megérteni. :(
2010. jan. 18. 14:31
1/4 anonim válasza:
ez érdekes dolog. én simán megértem mit magyaráz, persze mutogat is közben eleget:) szerintem próbálj rá figyelni mikor beszél, h mire milyen szót használ és hogy próbálja kifejezni magát. persze nem azt akarom mondani, h nem foglalkozol vele, hanem, h kifejezetten a kommunikációjára koncentrálj.
2/4 A kérdező kommentje:
Most majd elkezdem kifejleszteni a kommunikációt közöttünk. Szerintem mindenre ugyanazt mondja. :/ Amikor mutogat akkor megértem én is de ha csak dumál, dumál egyre idegesebben akkor nem.
2010. jan. 18. 14:59
3/4 anonim válasza:
Ami számodra természetes, az a szomszédnak feltűnik. az én lányom 18 hós, és még mindíg hablatyol. Ha valamit nem értek,megkérem mondja mégegyszer,ha ugyse mutassa meg,ha még mindíg nem,akkor jó baba ügyes vagy.... Gyere keressük meg a labdát,vagy babád... Nem mindíg van értelme annak amit mond..
4/4 A kérdező kommentje:
Na, igen erre gondoltam én is, hogy nekem természetes és nem tűnik fel, hogy most kifejezetten valamit szeretne és nem csak hablatyol össze-vissza. De azért most már jobban figyelek rá! Tök ciki, hogy az anyja vagyok és nem értem miről beszél szegény.
2010. jan. 18. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!