Nem merek vezetni mióta megszületett a lányom, pedig így be vagyunk zárva a kertvárosba. Kérlek adjatok tanácsot, mit tegyek?
Már se fodrászhoz, se kozmetikushoz, se szoiba nem járok, Vásárolni is a férjem visz nagy ritkán ha kikönyörgöm. Rettenet, hogy nem merek vezetni, így meg vagyok lőve, kiszorultam a világból.
Nem vezettem túl jól, de azért ha nagyon megerőltettem magam azért a fontos dolgokat elintéztem, de mióta kislányom megszületett 11 hónapja egyszerűen remegek, ha a volánhoz kell ülnöm. Mit tegyek???
Hát én meg pont azt mondom,hogy vezess,de gyerek nélkül!az elején.Azért nem mersz vezetni,mert nincs rutinod,azt meg vezetés nélkül,nehéz megszerezni.
A barátnőm,vidéken tanult vezetni(kisvárosban),és felköltözött Pest mellé.Ha a párjával mennek valahová,a párja nem engedi vezetni Pesten.
Ha együtt mentünk Pestre ketten,mindig bepróbálkozott,hogy vezessek én/12 éve van jogsim,rengeteget vezettem a fglalkozásomból kifolyólag,elvonási tünetem van,ha pár napig nem vezetek :-)/Mondam neki,hogy nem,mert mi van ha a gyerekkel(4 hónapos a fia) van valami,ő meg nem mer vezetni,a párja meg nem ér rá?Végül belátta,hogy igazam van.Azóta úgy van,hogy ő vezet ha együtt megyünk és hazafelé újjong és vigyorog,hogy vezetett Pesten...
Igaza van az utolsónak. De sajnos én is félős vagyok, már vagy 2 éve nem vezetek, előtte is csak a párom unszolására és leginkább lakott területen kívül, de utáltam. Nem is értem hogy tudtam megszerezni a jogsit, hiszen olyan béna vagyok. Tudom, hogy gyakorolni kéne, de olyan helyen lakom, ahol szuper a tömegközlekedés így nem vagyok rászorulva.
Neked csak azt tanácsolom, hogy ha valaha az életben még akarsz vezetni, akkor ne hagyj ki sok időt! Gyakorolj!
Szia! Én azt tanácsolom, hogy vegyél egy pár órát egy oktatótól, nem szégyen az! Nekem 11 éve van jogosítványom, de a baba előtt már jó 5 évig nem vezettem. Aztán terhesen, amikor már nem dolgoztam és időmilliomos voltam, akkor azt mondtam, most vagy soha és kerestem egy oktatót, másfél hónapig jártam vezetni hetente kétszer és megérte! Visszajött az önbizalmam, rájöttem, hogy nincs mitől félni. Most 13 hónapos a kisfiam és rendszeresen megyünk minden felé. Azóta is áldom az eszemet, hogy újra elmentem vezetni tanulni, mert tényleg nagy szívás lenne egész nap itt bezárva a faluban.
Szóval szerintem vágj bele te is újra a tanulásba, vesztenivalód nincs vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!