Olvastam az aludj jól gyermekem módszert. Szerintetek 22 hós babánál is menni fog? Van értelme nekiállni?
Én írtam,h megtörne.
4 gyerekem van,tudom,h más módon is meg lehet oldani az alvást,nem csak ezzel a brutális módszerrel.Ne haragudj,de a hideg ráz a gondolattól is,h a gyerekem ott sír az ágyában,én meg kintről hallgatom.
A gyerekeim kb 2 éves korukig szopival aludtak el,utána áttértünk arra,h csak hozzám bújtak.Néhány hét után már csak mellettük feküdtem amíg elaludtak,végül már csak az ágyukon ülök,elolvasom a mesét,lekapcsolom a nagy villanyt,fel a sólámpát,és kijövök.
Nem mondom,h ez az egyedül üdvözítő módszer,nekem működött a négy gyereknél,sosem volt sírás este vagy éjszaka.
Vannak egyéb szelídebb módszerek,a Suttogó,és van még egy,nem jut eszembe a neve,majd biztosan írja valaki.
Én 15 hónaposan csináltam ezt a módszert, úgy, hogy előtte a gyerek a nagyágy mellé tolt kiságyban aludt, egész pontosan a lába volt az ágyában, a feje-teste meg rajtam keresztben...
Én neki elmagyaráztam, hogy most már nagylány, ezért alszik külön, stb-stb. Egy 22 hós tutira meg fogja érteni és nem beletörődik, v. beletörik, hanem ésszel felfogja. Naná, hogy sírni fog, de nem azért, mert nem érti, hanem, mert nem tetszik neki. A lányom 1. nap fél órát, 2. nap negyed órát, 3. nap öt percet bömbölt és kész. Csak lelkileg készülj fel rá, nehogy feladd!!! Sok sikert! Ja, utolsó kérdésedre válaszolva: sztem könnyebb ennyi idősen, mint egy picinél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!