Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Olvastam az aludj jól gyermeke...

Olvastam az aludj jól gyermekem módszert. Szerintetek 22 hós babánál is menni fog? Van értelme nekiállni?

Figyelt kérdés
Iszonyú nehezen alszik el a babám este,és sokszor kel(pedig neki már nem kéne).Ennyi idősen is neki lehet állni?És ha igen,mennyivel lesz nehezebb,mint ha még kicsi lenne?
2010. febr. 11. 12:34
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Szerintem menni fog. Talán nehezebben, mert öntudatosabb, de talán könnyebben, mert hamarabb megérti, hogy nincs értelme vitázni.
2010. febr. 11. 12:35
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Bele fog törni,ne aggódj.Hamar megtanulja,h éjszaka nem lehet anyára számítani.
2010. febr. 11. 12:43
 3/19 A kérdező kommentje:
Ugye azt akartad írni,hogy törődni?Azt elfelejtettem kérdezni,hogy cumisüveget rakhatok mellé?
2010. febr. 11. 12:46
 4/19 anonim ***** válasza:
Nem, nem szabad se cumisüveget, se cumit adni neki.
2010. febr. 11. 12:59
 5/19 anonim ***** válasza:
2. vagyok.Azt akartam írni,h törni,nem gépeltem félre.
2010. febr. 11. 13:02
 6/19 A kérdező kommentje:
Bele fog törni és ne aggódjak?Ezt nem értem...
2010. febr. 11. 13:07
 7/19 anonim ***** válasza:

Elolvastad,és alkalmazni akarod,eszerint nem zavar a módszere.Ez a lényege:megtöröd a gyereked,és megtanítod arra,h éjszaka nincs anya.Ne aggódj, a gyerekek gyorsan tanulnak.

Több kíméletesebb módszer van,de te ezt választottad.Ezért írtam,h ne aggódj,sikerülni fog.Bár vannak olyan gyerekek akik hányásig sírnak,mégsem alszanak el tőle,de hátha a te gyereked nem ilyen.

2010. febr. 11. 13:11
 8/19 anonim ***** válasza:

szerintem ez elég drasztikus lenne, hogy 22 hónapig ott voltál minden rezzenésére, most pedig nem lesz Anya egyik percről a másikra!

én ezt nem tenném

de ez csak a saját véleményem, ahogyan én ismerem a kicsimet.

2010. febr. 11. 13:14
 9/19 A kérdező kommentje:
Utolsónak!Akkor te mit tennél,és a te gyerkőcöd hogy alszik?
2010. febr. 11. 13:18
 10/19 anonim ***** válasza:

nem tudom mit tennék!

sajnos nekem is el kell gondolkodni, hogy mit csináljak! velünk alszik a kicsi a nagy ágyon, már 4 hónapja, ahogy elkezdődött a fogzás, akkor volt 10 hónapos.

sajnos nálunk a kiságy már csak dísznek van, pedig azelőtt abban aludt!

ne haragudj, nem bántani akartalak, de szerintem is megtörne a kicsi

2010. febr. 11. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!