NEm elvezem a babazast, pedig nagyon szeretem a gyermekemet, van meg valaki igy?
Én megértelek.
Mi tudatosan vállaltuk a babát, nagyon vártam, de sokkal rosszabb volt az első néhány hónap, mint gondoltam volna. Erről senki nem beszél amikor gyerekvállalásról van szó, hogy milyen nehéz.
Nálunk sem számíthattam a férjemre, menekült a gyereksírás elől, és még az is kicsúszott a száján, hogy "minek kellett ez nekünk, dobd ki"... Szóval nem volt könnyű.
De ahogy egyre nőtt a fiam, valahogy minden megoldódott. Kialakult a közös családi életünk, és minden könnyebb lett. Amikor elkezdett apával kommunikálni, akkor azért sokat változott a helyzet.
Most 2 éves a fiunk, és amikor heti 2 napot dolgozok, fiús nap van itthon, tehát a férjem teljes mértékben átveszi a " feladataimat".
Állj a sarkadra, és mondd meg a férjednek, hogy szükséged van szabad időre! Az ő érdekében is, hogy NŐ is lehess, ne csak ANYA.
Szerintem 1 évesen már simán kettesben hagyhatod őket...
Neked nem a babázással van bajod, hanem azzal, hogy a férjed ló...t sem tesz otthon. Gondolom párkapcsolati szempontból is nulla, különben nem lennél ilyen boldogtalan.
Ennek nagyon nem így kéne kinéznie, és a legkisebb mértékben sem a gyereked vagy a te hozzáállásod a hibás.
A barátnőm s ezt csinálta végső elkeseredésében, amit írsz utolsó. Elment a boltba jó hosszú időre... Mire hazaért a gyerek fenekére rászáradt a kaki és nem volt rajt zokni, jégcsap volt a lába. Csokit evett vacsorára (!), nem keveset. Persze ezekbe nem hal bele, de ki tudna így nyugodt szívvel elmenni valahova? :( Az nem kikapcsolódás!
Nálunk 1.5 év volt nehéz, nem depis, de nehéz. Szopimániás volt a lányom, sehova nem tudtam elmenni nélküle, csak ritkán. Nekem jobb dolgom volt, mert volt segítségem, de akkor is nehéz volt. 3 éves a lányom és most tervezzük a tesót, de az sem baj, ha hónapokat kell várni. Először kis korkülönbséget terveztünk, de minek készítsem ki magamat, erre alkalmatlan vagyok. :(
Környezetemben látom, 1.5 évesen van egy nagy váltás, minden jobb lesz, 2 évesen klasszisokkal jobb, 3 évesen meg hawaii. De persze akkor meg mások a problémák. Szerintem ne vállalj most még egy babát, bár erről nem volt szó, az lenne a totál kikészülés. Tarts ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!