Sokan hordozzák babájukat? Mibe teszed? én most vettem mai teit már alig várom hogy beletehessem a gyermekemet
Nekünk is van, de leginkább akkor használom, ha csak leugrunk gyorsan a kisboltba.
Elöl már nehéz a fiam (11 hónapos, 9,5 kg), ha hátra kötöm, ott meg zavar, hogy nem látom.
Szeretem és praktikus, jó dolognak tartom, de nekünk jobban bevált a babakocsi, már csak azért is, mert nem kell cipelni amiket vásárolok, a pelenkázótáskát, plusz pulcsit, kabátot.
A lányom soha nem ült még babakocsiban.
5 hónapos, mindenhová kendővel viszem.
Én is vettem csatos meitai-t, de még elveszlik benne, szerintem 1-2 hónap múlva fog belenőni, akkor már a hátamon fogom vinni, mert elől kezd nehéz lenni egy idő után.
Manapság nem túl gyakori még a hordozás, engem mindig megbámulnak az utcán, mintha ufo lennék.
Rengetegszer megkérdezik idegenek, mi ez....mintha a kilógó 2 lábból nem lehetne következtetni arra, hogy kisbaba van a kendő mögött, nem macska :))
Kb. 2-3 hete már úgy viszem a lányom, hogy a feje is kint van ha épp nem alszik, de még mostanság is beszólnak, hogy mi ez. Eleinte viccesnek találtam, mostanra már unom és zavar.
Rugalmas hordozókendő volt mindkét gyereknek.
Nagyon jó volt, egyszerű, sok fejtörést megoldott (4. emelet, bevásárlás, nagyot oviba vinni).
Rugalmas kendővel kezdtük, aztán szövött, most kötős mei tai, már háton. Nagyon szeretjük.
Nézz utána, van-e a környéketeken hordozós klub, sokat segítenek, ötletekkel, kölcsönzési, kipróbálási lehetőséggel, tapasztalatcserével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!