Most várom az első gyermekemet még nem tudni hogy mi lesz! Fiú nevek érdekelnek valakinek valami ötlet? A többi lent .
itt fel van sorolva az összes bejegyzett név, személy szerint én jobban kedvelem a magyar eredetű neveket, de kérdésedre válaszolva, szerintem illene az Ábrahám után a:
André
Herold
Noel
Ruven
Én nem mondok neked nevet... mi azt csináltuk a párommal hogy előszedtük az anyakönyvezhető neveket egy vasárnap délután és végig néztük őket egyesével. Fel írtam egy lapra anya nevei, apa nevei. Alá pedig a választott neveket. Majd egyesével kiírtuk a névnapokat és a jelentést. Ezek alapján döntöttünk. Volt amit azonnal kilőttünk mert közel volt a szülinapjához vagy olyan időpont volt ahol amúgy is már sok névnap van a családban. Átbeszéltük a nevek csúfólhatóságát is illetve azt, hogy a nevet külföldön is tudja majd használni. Pl Joseph, Andrew, Tom, stb. :) mondjuk mi a lány neveket választottuk így, mert a fiú egyértelmű volt. Azt már rég sikerült eldönteni, hogy azon nem változtatunk.
Egyébként Patrik, Dominik, most nagy ságer az Erik. Remélem tudtam segíteni. Sok sikert a névválasztáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!