61/137 anonim válasza:
nagyon szepek a babocak!!mindenkinek gratulalok!Balintka anyukaja
62/137 anonim válasza:
63/137 A kérdező kommentje:
Úgylátszik ezen a fórumon csak szép gyerekes anyukák beszélgetnek. Mindenkinek gyönyörű a babája. Jó babázást!
2010. febr. 10. 13:21
64/137 Bea24 válasza:
65/137 anonim válasza:
66/137 Bea24 válasza:
Előző vagyok. Most 6 hónapos. :)
67/137 anonim válasza:
Amina anyuja vagyok.
Köszi a Ti babáitok is gyönyörűek, mindenki nagyon büszke lehet a gyerekeire. De vigyázzatok, olyan gyorsan megnőnek a kisbabák, élvezzétek ezt a pár hónapot.
Ja a szoba az én művem. :))
68/137 A kérdező kommentje:
13:21-es Maya=Noémi??? Mert a linkre kattintva Noémit hozza be. És akinek nincs hi5 regisztációja az nem tudja megnézni.
2010. febr. 10. 13:26
69/137 A kérdező kommentje:
Luca és Kamilla is nagyon szép kislány.
2010. febr. 10. 13:28
70/137 anonim válasza:
Az ikrek anyukája vagyok. Csak, hogy együtt is megmutassam őket:
Egyébként ők is korán, már 7hónaposan álltak. Anikó ma már megtesz egyedül 3-4métert is! Mindent nagyon korán csináltak a korukhoz képest, így én nem lepődtem meg. Na meg annak idején én is ilyen korán elindultam. Családi "hagyomány"!
A babák pedig nagyon szépek! Azt hiszem sok év múlva lesz vőlegény jelölt bőven :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!