Itt van kisfiam, Attila (4 hónapos):
8 hónaposan állt fel. szerintem nem korai. :) most 10 hónapos, még elindulni nem akar. :) barátnőm fia is 8 hónaposan állt fel, szerintem akkoriban azért már elég sokan felállnak. sőt olyat is olvastam, hogy valaki fél évesen. :)
noj
Glória, gyönyörű a baba és a neve is nagyon tetszik.
Lázár első képénél azt gondoltam biztos fekete haja van, de szőkén sokkal aranyosabb.
Hát Panni nagyooon édes:)
Üdv:Lázár anyukája
Lázár is nagyon cuki, kis vigyori. :))
kérdező:
ja, dehogy vettem bántásnak.
sőt talán annyit tudok segíteni, hogy Panni 5,5 hónaposan kezdett kúszni, aztán 7 hónaposan mászni és felült magától.
én is mindig csak azzal foglalkoztam, hogy éppen mi következik, de egyébként arra sem kell túlzottan rástresszelni, mert van baba, amelyik nem is kúszik, meg van olyan, aki a mászást hagyja ki, mégsincs semmi bajuk. ahogy nekik éppen kedvük van. :)) aztán meg majd csak lesel, ha a tied meg fogja magát és 2 hét múlva se szó se beszéd feláll, mert nem kizárt. :))
noj
Hát már rég nevettem ennyit. Nagyon-nagyon aranyos összeállítás Attiláról. Nagyon szép kisbaba és a szövegek, hát haláli.......
Gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!