21/137 anonim válasza:
22/137 anonim válasza:
Köszi a segítséget!Én vok a "segíítségg hogy kell képet feltölteni!És azoknak írom akik válaszoltak az annoi kérdésemre.A kérdés volt:Milyen név illik a Gál vezetéknévhez?És a Kristóf Péter mellett döntöttünk.
Íme a mi gyémántunk:
23/137 anonim válasza:
24/137 anonim válasza:
25/137 A kérdező kommentje:
12:15-ös. Mennyi idős Kristóf? Nagyon édi kisbaba.
2010. febr. 10. 12:22
26/137 anonim válasza:
27/137 A kérdező kommentje:
12:20-as Anikónak gyönyörű kék szeme van!!!!! Nagyon szépek!!
Ikrek? Vagy hasonló korban készült képek?
2010. febr. 10. 12:24
28/137 anonim válasza:
12:15-ös vagyok.
Jövőhét szerdán lesz 3 hós.
Sajnos kis súllyal született mert ikertestvére lett volna csak az elhalt,de a lepény megmaradt.Szerencse hogy ő legalább itt maradt velünk :-)))
29/137 A kérdező kommentje:
Húúú most látom csak Andris (Zsömi) szeme is gyönyörű.
Én is imádom mutogatni a kisfiam, gondoltam más is így van ezzel. De látom igazam lett.
Hát nagyon szép babáink vannak. De tényleg mindenkié nagyon édes.
Várom még a többieket is.
2010. febr. 10. 12:28
30/137 A kérdező kommentje:
Igen, látszik milyen kis picurka, de nagyon ari. Majd meg nő. Az a lényeg hogy egészséges legyen.
2010. febr. 10. 12:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!