91/137 anonim válasza:
92/137 anonim válasza:
Niki anyukája vagyok,a www.kephost.com-on gyorsabban tudtam feltölteni,és mindenhez adnak linket.Fórumhoz,kiskép nagykép...stb.
93/137 anonim válasza:
Milyen kis vagány... :) De a szeme sem áll jól, különösen a 3. képen. Nagy kópé lehet! :)
94/137 anonim válasza:
95/137 anonim válasza:
Jesszus pepi... :) Kész vagyok az ilyen MaszatMarci képektől! :D
96/137 anonim válasza:
Attila anyukájának: Igen Domika is mindig ilyen maszat. :) 2-3 naponta mosom a pihenőszék huzatát. Ma szilvát kent mindenhova.
Anyuka, aki nem tudsz bemásolni: a kapott linket kijelölöd (kattintasz előtte és húzod azegeret, hogy sötét színű legyen), jobb klikk, másolás, ide lépsz, jobb klikk beillesztés. Vagy már megoldódott? Lemaradtam.
14.06 és 14.08 Dominik anyuja
98/137 anonim válasza:
Az iwiwről feltöltötteket meg tudjátok nézni?
99/137 anonim válasza:
14.22 valami nem jó
egyesével jelöld ki és illeszd ide
2. 14.22, igen pár iwiwes képet már láttunk, linkeld csak!
100/137 anonim válasza:
Nagyon aranyosak a kis maszatosak :))))))) Szerencsére nekünk még nincs ilyen gondunk...
Attila képaláírásain még mindig nevetek :))))))))
(megtudom nézni az iwiwes képeket)
Maya anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!