Örülnöm kellene?! Bővebben lent.
Van egy 10 éves nagylányunk és egy 1 éves kisfiunk. Kisfiam hormonkezelés mellett, inszeminációval fogant, mert évek óta nem volt peteérésem. Szoptatok, a szülés óta nem jött meg a vérzésem egyszer sem. Hétfőn elmentem rákszűrésre és megtudtam, hogy 12 hetes terhes vagyok. Teljesen összeomlottam....Első gondolatom az abortusz volt, de amint meghallottam a szívverését és láttam a kis testét tudtam, hogy nem teszek semmit, amivel árthatnék neki. Egyébként a férjem könnyekkel küszködve, 3 szál vörös rózsával a kezében fogadott és Ő nagyon örül. Én meg félek, félek a feladattól és sajnálom magam nagyon....
Lányok! Írjatok valami biztatót!!
Szia!
Ha az anyagiak miatt nem kel aggódnod, akkor örülj neki.A férjed is pozitívan áll hozzá.Még hónapok vannak hátra, addig a kisfiad is sokat fog önállósodni.Me fogsz bírkózni a feladattal, ahogy más is, akinek kicsi a különbség a babái között.Ráadásul a nagylányod is sokat tud már segíteni.
Gratulálok!
Hasonlóan éreztem magam mint te.Nem tervezett bébit várok:) Kúp, és megszakítás mellett fogant./gyszert nem szedhetek/
Én is összeomlottam amikor kiderült, gondolkodtam az abortuszon, amiről apa persze hallani sem akart.
Ő örült, miközben én úgy éreztem egy világ omlott össze bennem.Gyerekeink kora is hasonló, igaz a kicsi nálam 2 éves.
Ma már csak arra gondolok, hogy ne legyen semmi baj.És egészségesek legyünk mindannyian.
Más nem számít.
Sok boldogságot nektek!
Boldog babavárást, és jó babázást:)))
Lányok! Annyira aranyosak vagytok!! Itt ülök a gép előtt és sírok...nem is tudom. Szégyenlem kissé magam, hogy kétségeim vannak és félek is. Nagyon félek attól, hogy a kisfiam vajon hogyan reagálja le, hogy "félre teszem" a pici miatt. Ugyanakkor érzem, hogy anyai szívem minden szeretetével szeretem ezt a kis porontyot és tudom, hogy soha nem fogom megbánni egy percre sem! (legfeljebb az összes hajam kihullik!:))
Egyébként azon röhög a férjem, hogy azt mondtam neki, hogy tutti pasi ez a baba is, mert egy kispasi tud így "megvezetni" egy nőt, ilyen sutyiban, megbújva, kapaszkodva belém...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!