Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Örülnöm kellene?! Bővebben lent.

Örülnöm kellene?! Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Van egy 10 éves nagylányunk és egy 1 éves kisfiunk. Kisfiam hormonkezelés mellett, inszeminációval fogant, mert évek óta nem volt peteérésem. Szoptatok, a szülés óta nem jött meg a vérzésem egyszer sem. Hétfőn elmentem rákszűrésre és megtudtam, hogy 12 hetes terhes vagyok. Teljesen összeomlottam....Első gondolatom az abortusz volt, de amint meghallottam a szívverését és láttam a kis testét tudtam, hogy nem teszek semmit, amivel árthatnék neki. Egyébként a férjem könnyekkel küszködve, 3 szál vörös rózsával a kezében fogadott és Ő nagyon örül. Én meg félek, félek a feladattól és sajnálom magam nagyon....

Lányok! Írjatok valami biztatót!!

2010. febr. 10. 06:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez csdálatos! Amikor majd meglátod élőben a kis jövevényt minden aggodalmad elszáll. Meg fogsz bírkózni a feladattal, hidd el. A lányom is 1 éves volt amikor a másik lányunk fogant, most született 3 hete, de már megint szívesen szülnék. És hidd el, annyira nem gáz 2 picivel.
2010. febr. 10. 06:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondják, hogy egy gyerek uralkodhat, de több gyerek csodákat tud véghez vinni:-)Gratulálok:-)Sok örömet:-)
2010. febr. 10. 07:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én ugyanígy voltam mint Te.Nem akartam már több gyermeket.Amikor kiderült hogy terhes vagyok sírógörcsöt kaptam,de a gyerekeim és a párom nagyon örültek neki.Annyiból volt más az én helyzetem hogy 8 év a korkülönbség .Mindenki próbált segíteni lelkileg de amíg meg nem mozdult egyszerűen nem tudtam elfogadni a helyzetet.Lassan két éves és ha ránézek még mindig lelkiismeretfurdalásom van azért amit az elején gondoltam.Imádom!!!Mindegyiket de valahogy Őt egy kicsit még jobban.És hiszem hogy oka volt annak hogy megszületett!Te se bánd!Próbálj kiélvezni minden pillanatot az első perctől kezdve,nagyon sok örömöd lesz majd benne!Boldog babavárást és nagyon jó egészséget!
2010. febr. 10. 07:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha az anyagiak miatt nem kel aggódnod, akkor örülj neki.A férjed is pozitívan áll hozzá.Még hónapok vannak hátra, addig a kisfiad is sokat fog önállósodni.Me fogsz bírkózni a feladattal, ahogy más is, akinek kicsi a különbség a babái között.Ráadásul a nagylányod is sokat tud már segíteni.

2010. febr. 10. 07:39
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok! Remélem sok örömben lesz részed! Egy pár napja olvastam itt egy másik hasonló történetet. Az anyuka örökbefogadás közben lett terhes. Ez a hét a csodák hete! Sok örömöt boldogságot kívánok nektek!
2010. febr. 10. 07:42
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok!! :) Szerintem csodálatos dolog, hogy ennyi év próbálkozás, és orvosi segítséggel fogant baba után, természetes úton maradtál áldott állapotban! :)Ezt nagyon meg kell becsülni. Pláne ha a párod is ennyire örült :) Ritka kincs :) Természetes, hogy picit megijedtél, de majd elmúlik, boldogulni fogsz, meglásd :) Már a fiad sem csecsemő, nagyon jó lesz. :)Kitartás, nagyon sok boldogságot!!!!!! :)
2010. febr. 10. 07:42
 7/10 anonim ***** válasza:

Gratulálok!

Hasonlóan éreztem magam mint te.Nem tervezett bébit várok:) Kúp, és megszakítás mellett fogant./gyszert nem szedhetek/

Én is összeomlottam amikor kiderült, gondolkodtam az abortuszon, amiről apa persze hallani sem akart.

Ő örült, miközben én úgy éreztem egy világ omlott össze bennem.Gyerekeink kora is hasonló, igaz a kicsi nálam 2 éves.

Ma már csak arra gondolok, hogy ne legyen semmi baj.És egészségesek legyünk mindannyian.

Más nem számít.

Sok boldogságot nektek!

Boldog babavárást, és jó babázást:)))

2010. febr. 10. 07:59
 8/10 anonim ***** válasza:
én is sírtam két hétig...aztán megszokod a helyzetet,és mikor megszületik,..imádni,félteni fogod..sírj nyugodtan,vezesd le a félekmeket,aztán napról-napra elfogadod a helyzetet....és lelkifurdalásod lesz,mikor megszületik,hogy nem örültél neki,mikor olyan szép..
2010. febr. 10. 08:18
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is hasonló helyzetben voltam két éve, mint te. Igaz, nálunk maguktól jöttek a gyerekek, de volt már 3 kamasz gyerkőcöm. Elmentem dokihoz, hogy spirált rakassak fel. Ott derült ki, hogy 11 hetes kismama vagyok. Én is nagyon megdöbbentem. Nem akartam már több gyereket és sem...főleg, hogy évekig szedtem a fog. gátlót... Először én se tudtam, mit tegyek, sőt az abortuszos papírt is elkértem...de napokig nem tudtam aludni, mindig a pici körül jártak a gondolataim... A férjem is kétségek között vergődött, hiszen 4 gyerek felnevelése nem kis feladat..Igaz, ő is először zokogva borult a nyakamba, mikor megmondtam neki, mi a helyzet. A lényeg, hogy megtartottuk a picit, mert valamiért minket választott szüleinek. Most már 17 hónapos a kislányunk és nem adnám semmiért, hogy így döntöttünk. Persze, nem egyszerű feladat ennyi gyereket nevelni, terelgetni, de nekünk így csodálatos az élet. Írod, hogy a kisebbik gyerkőcötök 1 éves. Így a picinek egyelőre nem sok dolgot kell megvennetek. Nekem nagymamám mindig azt szokta mondani, hogy ahová Isten báránykát ad, ott a legelőről is fog gondoskodni :))) Fel a fejjel! Hidd el, minden rendben lesz! Gratulálok a babához és boldog babavárást kívánok!!!
2010. febr. 10. 08:20
 10/10 A kérdező kommentje:

Lányok! Annyira aranyosak vagytok!! Itt ülök a gép előtt és sírok...nem is tudom. Szégyenlem kissé magam, hogy kétségeim vannak és félek is. Nagyon félek attól, hogy a kisfiam vajon hogyan reagálja le, hogy "félre teszem" a pici miatt. Ugyanakkor érzem, hogy anyai szívem minden szeretetével szeretem ezt a kis porontyot és tudom, hogy soha nem fogom megbánni egy percre sem! (legfeljebb az összes hajam kihullik!:))

Egyébként azon röhög a férjem, hogy azt mondtam neki, hogy tutti pasi ez a baba is, mert egy kispasi tud így "megvezetni" egy nőt, ilyen sutyiban, megbújva, kapaszkodva belém...

2010. febr. 10. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!