Miért esik olyan rosszul, aminek inkább örülnöm kellene?
20 hetes vagyok,kislányt várunk a párommal.Az előbb közölte velem az anyósom,hogy nehogy vegyek babaruhákat,mert ő már mindent megvett a babának!Képzeljétek,azt mondta,hogy ősszel elvisz magával,hogy megvegyük a pólyát,mert abba kell lennie a bébinek 3 hónapos koráig!Teljesen ki vagyok akadva..nagyon rosszul ersik.Első baba,első unoka lesz,a párom az egyetlen gyermeke.De nemhogy az én feladatom lenne az első babaholmi vásárlása?Sírni tudnék!!!!Miért kezel még mindíg gyereknek minket?Miért szól bele a dolgainkba?
Szerintetek rendben van ez így,vagy csak engem irritál ennyire?
Szerintem beszéld meg a pároddal. Jusstaok ti ketten egyet értésre, é saztán határozottan de szeretettel mondjátok el az anyósodnak, hogy hoigyan szeretnétek ti. Ha szeretettel mondjátok el, akkor még ha ki is akad, vagy megsértődik, onnantól azt neki kell magában rendeznie. De ha indulattal mondjátok, akkor a ti lelkiismereteteknek sem jó.
Hajrá!
Nem könnyű!
Semmiképp sem akarom megbántani,hisz úgy örül ő is,de ez akkor sem stimmel így,meg mostmár mindegy,ha megvette,el kell fogadnom nincs mese!De a párommal mindenképp beszélni fogok,sajnos most nincs mellettem,de este megemlítem neki!:(
És az a bosszantó,hogy múltkor épp beszéltük,hogy nekem nem kell új ruha,én inkább már babarucikat vennék és lehurrogott anyós,hogy majd a vége fele vegyek,mert még a lakás sincs kész:(Hát ezért akart lebeszélni....
09:02 :)Ez cuki volt:)
Ha hiszed,ha nem,én is pont ilyen "merényletet" terveztem!Hisz úgysem lesz ott velünk állandóan!Kilopom a pólyából a picikémet!:)De mondani fogom neki ezt a gyógytornászos dolgot is,hogy nem egészséges!Én sem szeretném,ha mozogni sem tudnék egész nap:(
09:04-es!Neked is igazad van!Épp ezért nem akarom megbántani és köszönöm,hogy ennyi értelmes tanácsot kapok tőletek!
Csakhát nem volt mindíg felhőtlen a viszonyunk!Mindíg bele akar szólni az életünkbe,főleg,hogy ott lakok náluk.Nem könnyű elhihetitek!Nehéz eset egyébként és ha ellenszegülök,borul a bili!Mindent úgy kell csinálni ahogy mond,különben besértődik,de nem hagyom magam!Sok csatát megvívtunk már szóval ismerem!Ezeket a holmikat is úgy "csempészi" be a babaszobába,hogy a névnapomra vette!Szóval nagyon cseles egy asszonyság:)De próbálom felfogni,hogy nem ellenem irányul és ezzel csak a babámnak teszek jót,ha elfogadom és nem ellenségeskedem!Csak rosszul esik,hogy amit én csinálok vagy veszek,az sosem jó(szerinte).És ezt most burkoltan próbálja a tudtomra adni!sosem felejtem el amikor kijelentette,hogy én bármit csinálhatok az sosem lesz jó...hát ez van!
Szia!
Ezek az anyósok...:) Az én párom anyukája is kiadta a parancsot a terhességem vége felé, hogy babaruhákat fogunk venni! De őt a tapasztalat vezette. Ugyan régen más volt a "divat"; de utánakérdezgetett és együtt vette velünk a rugikat. Azért is jó volt a jelenléte, mert jópár olyan dolgot is vettünk, ami jól jött később (fürdetősapi, fürdetővászon pl). De ettől függetlenül mi is vettünk a férjemmel ruhákat ; tehát nem csak az ő egyedüli elképzelése érvényesült. Szerintem itt is ez lenne a helyes. Hagyjátok, hadd vásárolgasson , akár veletek is; de azért Ti is nézelődjetek ;)) A pólya meg olyan dolog, hogy heteken belül "kinövi". Mi hihetetlenül egyszerűen oldottuk meg. Nagypárnát bevontunk huzattal, és a gyereket a sarkára fordított párnába tettük, majd ruhaköntössel átkötöztük. Ennyi. Amíg nem mertem fogni két kézzel szopi közben , nagyon jó támasztást adott. Utána meg úgysem kell a pólya. (ez is anyósom ötlete volt egyébként...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!