Újszülött babának milyen pelenkát vegyünk?
Figyelt kérdés
Nem értünk hozzá, első gyerek lesz.
Valami olcsóbb, de jó márkát írjatok, légyszi!
2010. febr. 9. 19:47
1/14 anonim 

válasza:

Mi a Libero Newborn használtuk, úgy 1000 Ft körül van egy csomag. Nem kell belőle sok, max. 3 csomi, utána már kell a nagyobb.
2/14 anonim 

válasza:

Mi Pampers Newborn-t használtunk,pelenkakiütése lett tőle.Nem biztos,hogy nektek is az lesz,nekünk nem volt jó.
3/14 anonim 

válasza:

Mi azért vettünk Liberót, mert a kórházban is azt használták, nem akartuk, hogy kiütéses legyen a pelustól, aztán váltottunk Huggies-ra.
4/14 anonim 

válasza:

Huggies 1-est kb 1000 Ft belőle a 28 db-os, mi ezt szerettük. Ez 5 kg-ig jó, a kisfiam 3 kg-mal született, most 3 hónapos, de nem rég cseréltük le nagyobbra, mi 3 csomagnál sokkal többet elhasználtunk.
5/14 A kérdező kommentje:
És az olcsóbb: DM, Rossmann, Tesco stb?
2010. febr. 9. 20:09
6/14 anonim 

válasza:

A DM -es is jó de szerintem nem olcsóbb.Mi Pamperst használtunk vagy a Tesco-sat azt a színeset.Azt hiszem zöld csomagolású volt a legkisebb.
7/14 anonim 

válasza:

Szia!
A dm-es nagyon jó, az újszülött méret 2-5 kilóig van, 1100 egy csomag, 27 van benne, tehát 40 Ft. egy darab, de majd a dobozos pelenkák később olcsóbbak lesznek, főleg ha lesz pontgyűjtő kártyád.Ebből mi csak három csomagot használtunk, pedig 2550 gramm volt a fiam.A következő a 3-6 kiló, az még csomagos, de nem tudom mennyibe kerül.Nekünk nagyon bevált a dm-es, próbáltuk a liberót és a pamperst is , de egyik sem volt jó.
/Z/
8/14 anonim 

válasza:

tescos nem zöld szinü hanem sárga.mindegyik zöld csak a legkisebb nem..
9/14 anonim 

válasza:

Mindegy melyiket veszitek, de csak 1 csomagot vegyetek. Nekem 4 kilóval született a babám, és csak 1 csomagot használtunk a newborn liberóból. Aztán már jött is a 2-es méret. Az olcsóbb pelenkák próbálgatását én későbbre javaslom, miután már összeszoktatok a babával. Nekünk nem jöttek be az olcsó pelenkák, mert abból dupla annyi kellett, mint a pampers-ből (mi ezt használjuk) és a jól alvó babám éjszaka is ébredt, mert megtelt a pelenkája.
10/14 anonim 

válasza:

Szerintem első pelenkának jó minőségűt vegyetek. Nem tudhatod, mennyire lesz érzékeny a bőre. Egyébként csak minimális az árbeli különbség egy Libero és pl. egy DM-es között. (bár a DM-est is sokan jónak tartják, mi még nem próbáltuk) Aztán úgyis nektek kell kitapasztalni, melyik pelus jön be, mert mindenkinek más. Nekünk spec a Libero a jó. A Pampersből kifolyt minden. Másnak meg a Pampers a tuti....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!