Egy átlagos súllyal születő kisbaba meddig használ újszülött pelenkát? Érdemes egy csomagnál többet venni belőle?
Figyelt kérdés
Hány pelust használ el egy baba az első hetekben naponta?2010. okt. 25. 08:16
1/8 anonim válasza:
Szia, kislányom 3400 gr született, a huggies newborn 1-es pelust kb. egy hónapig használtuk, úgyhogy mindenképp több csomag kellett!
2/8 anonim válasza:
Én csak akkor vennék újszülöttnek való pelenkát ha kicsi babára számitanék.
egyébként jó az 1-es méretü kezdésnek.
nálunk jó volt a newborn méret mert 2580 gr. lett. kb egy hónapig hordta a legkisebb méretet.
hazafelé menet is megvásárolható ha mégis szükség lenne rá én nem vennék előre.
hány db pelus? jó sok kb. 7-10 db/nap!!!!
3/8 anonim válasza:
3500 grammal született a kisfiam, és napi 6-7 db pelenkát használtunk átlagban (nem kakilt sokszor), minden etetéskor pelusoztam át.
Én vettem egy csomag pampers newborn pelust, és kaptunk még 2 csomag huggies newborn pelust is. Ha jól emlékszem, ezt a hármat használtam el, utána vettem pampers 2-es pelust.
4/8 anonim válasza:
Szerintem egy bőven elég, mi alapból kettessel kezdtük. A kórházban is csak kettes volt. Meg úgyis kell majd vásárolni, ha pici lesz a baba, akkor vesz még. Vegyél egy 1 -es, kis csomaggal, meg egy ketteset, és majd kitapasztalod, melyik a jó. Vegyél eleinte különböző márkát, kis kiszerelést, nem biztos, hogy bejön amit előszőr veszel.
5/8 anonim válasza:
3570 volt kisfiam. Pampers new bornt 1 hónapig használtunk.Szülés előtt vettünk Tesco színes márkás pelust 3-6 kg-osat. De nagy volt, így amint írtam 1 hónapig a pamperst használtuk. Napi 8-10 pelus fogyott.
6/8 anonim válasza:
Én vettem 1 csomag liberot, 1 csomag huggiest, 1 csomag pamperst, és 1 csomag babylove-ot (dm). Mind elfogyott, ma 4 hetes a babám, és a babylove vált be, még mindig newborn-t vettem, és jó rá. 3300 g-mal született, ma 4300g. (szóval nem kis súlyú) Neked kell kitapasztalni melyik válik be jobban, ezért vettem 4 fajtát. Minden baba más alkat, az enyém viszonylag vékony lábú, a többiből mind kifolyt oldalt minden, a babylove passzol hozzá.
7/8 anonim válasza:
Én vettem egy kis csomag liberot az 1-esből, 3900g-al született a babám, és császárral. Nem volt elég a kiscsomag a kórházba se! Apukám hozott be még egy kis csomaggal, meg kaptunk a pampers premium care-ből egy nagy csomag 1-eset, és én azt mondom, hogy jó is volt. Pedig nagy súllyal született a babám, de kellett ennyi.
8/8 anonim válasza:
Mi nem is vettünk 1-est,rögtön kettest vettünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!