Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek, ha a kisbabám...

Mit tegyek, ha a kisbabám nagyon ragaszkodik?

Figyelt kérdés
Három hónapos a lányom, de le nem akar szállni. Szopizás után is bújik, csak akkor hallgat el, ha felveszem, és ha elmegyek a szobájából, sokszor nyöszörög, engem kér. Engem viszont ez nagyon lefáraszt, ott a pici magánshférám is, amivel olyan jó lenne foglalkozni csak minimálisan, ráadásul fáradt vagyok. Nem akarom ezek után, hogy mellettem aludjon, mert túlkapol a végén és csak még jobban ragaszkodna. Mit tehetnék? Miért ilyen?

2015. jan. 25. 23:45
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

A gyereket nem (csak) azért nem kell már annyit tutujgatnod, mert hagytad sírni (szegénykém), hanem mert nő, tágul az értelme és egyre jobban le tudja magát kötni, kezd megtanulni játszani...

De ezt egy 3 hónapostól ne várja már el az ember...

2015. jan. 26. 18:36
 32/33 anonim ***** válasza:

31-es folyt.

Szóval inkább ezzel ne dicsekedj, mert nem a frankó nevelési technikádnak köszönhető, hogy jobban elvan a kislány...

Na de mint ahogy előttem írták, ti gyerekeitek, én nem ezt a nevelési vonalat képviselem.

A gyermekem (a férjem mellett) a legnagyobb ajándék az élettől, a ragaszkodását soha nem tudnám nyűgnek érezni...

2015. jan. 26. 18:44
 33/33 anonim ***** válasza:
Tényleg elég durván írod le, valahol ettől függetlenül megértelek. Nekem 2 gyerekem van, a nagy 2,5 éves, vele az első pár hét volt nehéz, rengeteget sírt, de aztán egyre jobb lett. A kicsi 7 hónapos és ő is nagyon "matrica", én így hívom, a nagy már ennyi idősen sokkal jobban el volt. Nálunk sokszor a kezemben is nyekereg, igazából nem tudom, hogy miért. Amíg porszívozok végig síkit, sír a járókában, majd kiveszem és fél perc és vigyorog. 3 hónaposan teljesen normális egyébként ez a viselkedés, remélem, hogy nálunk most szeparációs szorongás van és lesz még jobb is. Próbáld a párod jobban bevonni, ha hajlandó rá (az én férjem nem nagyon lehet, nincs is sokat itthon) vagy bárkit, aki segíthet. Én már annak is örülök, ha itt van valaki és fogja helyettem egy kicsit. Mindenesetre a fogalmazásod elég rideg, annyira ne lepődj meg, ha egy ilyen kicsi baba ragaszkodik.
2015. jan. 26. 22:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!