Jó ha nagyon ragaszkodik hozzám a kisbabám, igaz?
3,5 hós és kezdi kialakítani a mindennapok rendszerét. Mi mozgalmas és nagy család vagyunk, sokan jönnek hozzánk, főként este, amit nem szeretek. Más is akarná fürdetni a babát, de én nem szeretném. Szerintem szokjon meg egy embert, és az az anyukája legyen, max apuka, de ő nem fürdette még!Igaz?
Anyósom azt mondja, nem jó ha úgy ragaszkodik hozzám! De kihez ragaszkodjon, ha nema szüleihez?A nagyszülőkhöz??!! Miért?Nálam biztonságban érzi magát és ez így tökéletes!Én vagyok az anyja. Az seítetszik neki, hogy olyan sokáig szopizik.Szeret a cicimen, van hogy csak cumizza. De én is szeretem!Most miért ne hagynám?
Ti mit gondoltok?Nem jól cselekszek?

Persze, hogy hozzád ragaszkodjon elsősorban, de azért nem baj, ha elfogad más embereket is idővel. Erre mondjuk nem 3,5 hónaposan a fürdetés a legjobb időpont. Megértelek, én se szívesen bíznám másra. A szopi pedig ebben a korban nagyon fontos, és ha mindkettőtöknek jó, miért is ne cumizhatna a cicin sokáig? Ne hagyd, hogy beleszóljanak a dolgaitokba! Persze majd később jó, ha a nagymamával is elvan a gyerek egy kis időt, jól jöhet még, de én se most kezdeném el hozzászoktatni.
Minden jót és sok boldogságot a picihez!
Köszi!!!!!!!!!!
Megnyugtattatok!Persze, idővel mást is el kell fogadjom, nem akarom hogy teljesen hozzám nőjjön, de még most picike!Most csak a szülők!
Jó babázást nektek is!Aranyosak vagytok.

Szia!
Én is hasonló cipőben járok. Eyg dolgot sose felejts el: nem az anyósodnak szülted a gyereket, és igenis TE VAGY AZ ANYJA, AKI MINDENKINÉL JOBBAN ISMERI A KICSINYÉT, ÉS AZ IGÉNYEIT! Engem határtalanul zavar ha más akar az anyja lenni, történetesen az említett nagymama.

Szia!
Azzal teljesen egyetértek,hogy este senkinek nicns dolga nálatok. Meg kell mondani mindnekinek,hogy x idő után legyenek szívesek ne jöjjenek.Nálunk ez bevált. A gyereknek meg kell szoknia,hogy van egy rendszer. Este pedig legyen nyugodt a légkör.
Egyvalamit viszont nem értek. AZ apuka miért nem fürdeti? Elvégre az ő gyermeke is!Nem egy embernek kell fürdetnie állandóan. 2 gyermekem van,de mi mindig feláltva fürdettük őket.Egyik nap én,másik nap a férjem.
Még valami. Néha a nagyszülőknek is engedd,hogy egy kicsit babázzanak. Elvégre ők a nagyszülők. Az tény,hogy nem nekik szüli az ember a gyereket,de velük is legyen meg egy kapocs. Sose tudhatod mit hoz az élet.Hogy ő rájuk tudsz csak támaszkodni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!