Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek milyen szinű a...

Szerintetek milyen szinű a kislányom szeme? Mindenki másmilyennek látja a családunkban!

Figyelt kérdés
2015. jan. 25. 23:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
szerintem vagy zöld, vagy barna lesz a szeme. azt, hogy most milyen színű, nehéz lenne megmondani. inkább zöldesbe hajló, aztán majd meglátjuk! :)
2015. jan. 26. 10:48
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2015. jan. 26. 10:57
 13/15 anonim ***** válasza:

három gyerekemnek háromféle a szeme. Sötétbarna-világosbarna és kék.

A kék szem az mindig kék volt. Mármint sosem volt benne zöldes-barnás árnyalat. Maximum sötétedésnél, sötét helyeken tűnt szürkéskéknek.

A te kicsid szeme szerintem (a sajátjaimból kiindulva) nem lesz kék.

Szerintem barna szeme lesz, de nem az az igazi sötétbarna bogárszem, hanem gesztenyebarna.

Középső fiamnak volt ilyen érdekes szeme, neki az újszülött szürke szeme teljsen kivilágosodott és még évesen is világosszürke szeme volt. Másfél évesen kezdett barnászöldes színre váltani és két éves korára lett neki barna szeme, de nem olyan sötét mint a tesójának, hanem világosbarna. Mostmár nincs benne zöld szerintem.

2015. jan. 26. 12:15
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Igen, biztos hogy barna szeme lesz, olyan gyönyönyü, mint az apukájának! :)
2015. jan. 26. 14:59
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez nem kék,nem is lesz kék.A barna szem marad ilyen fél éves korig kb,utána kezd el barnásan pöttyülni,majd barna lesz.Nyilván persze zöldülhet is bele majd. De a kék,az mindig kék,és már 3hónaposan is ettől jóval,de jóval világosabb. A tengerkék pedig rikító világoskék és nem sötétkék...
2015. jan. 26. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!