Szülés után (hüvelyi szülés után) a párunk másmilyennek érzi a hüvelyt szeretkezés közben?
Figyelt kérdés
Nekem volt gátmetszésem is, mondjuk hamar megszületett a baba, de már nagyon izgulok, hogy milyen lesz, amikor újra együtt lehetünk a párommal. Félek, hogy esetleg neki nem lesz már olyan jó, mint előtte volt.2008. máj. 23. 12:22
1/5 anonim válasza:
Normális esetben minden szépen visszaáll eredeti állapotába. Inkább a nőnél szokott előfordulni, hogy eleinte nem ugyanolyan, mint régen. De ez sem tart sokáig, ha odafigyelnek egymásra. Remélhetőleg Neked rögtön ugyanolyan jó lesz. A párodnak meg legfeljebb az lehet változás, hogy esetleg Rád akar jobban vigyázni.
2/5 anonim válasza:
Nem hinném hogy bármit is észrevenne. A 6 hét elteltével, ha már lehettek együtt eléggé összehúzódik minden. Gondolj csak bele ha együtt voltatok is és utána tampont kellet használnod, az sem esik ki, ez most kicsit nagyobb tágulás volt, de 6 hét elég, hogy helyreálljon. De ha együtt voltatok kérdezz rá utána és akkor tisztázodik, nehogy ezen agyalj.
3/5 anonim válasza:
Nálunk is ez volt a helyzet. Alig vártuk már, hogy együtt legyünk, de én is féltem attól, hogy ugyanolyan jó lesz-e. Ne izgulj! Legfeljebb neked lesz kicsit érzékenyebb a dolog. Utána megkérdeztem a férjem, hogy neki más volt-e és azt mondta, hogy nem.
4/5 anonim válasza:
én is izgultam, hogy ugyanolyan jó lesz, e majd, de azóta talán még jobb is :)
5/5 anonim válasza:
Én ezt sose kérdeztem a férjemtől mert úgyis azt mondta volna hogy ugyanolyan hogy engem nyugtasson.Szerintem ez hülyeség hogy ugyanolyan marad egy nő,az fizikai képtelenség.Nem véletlen hogy aki mondjuk a negyedik-ötödik gyerekét szüli simán kicsúszik és nem kell gátmetszés.És a fiúktól is hallhatunk rosszindulatú dumákat hogy akkora hogy egy kamion megfordul benne stb.Bocs de én őszinte vagyok.Viszont a párodnak így is jó lesz,nagyobb ajándék lesz neki a baba hidd el mint hogy centizgesse hogy mennyit tágultál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!