Családunkban most született egy baba. Nem tudom, hogy mit csináljak, ha őt is hozzák a szülei látogatóba. Hogy viszonyuljak a babához?
Annyira azért a szülők sem szeretik, ha ügyürü-bügyürüznek a babának... Lehet, hogy még díjazzák is, hogy békén hagyod. Azért annyit megtehetsz, hogy megsimized a pofikáját, és pl. mondod, hogy "jajj, de édes vagy".
Amúgy miért van problémád ezzel? Ne görcsölj rajta, csak nézz rá a babára, úgyis elvarázsol. :)
Ez az undi sztem!Mért kell egy babának ügyürü bügyürözni.Normálisan kell vele bánni nem hülyegyerekként!Hidd el ez terészetes jelenség.Én sem tudtam sosem közel kerülni egy babához sem sosem!Mikor terhes voltam sem tudtam,hogy fogok viszonyulni pont emiatt a babámhoz,mert sosem voltam ilyen szociálisan sensitív a gyerekekhez,nem tudtam beszélgetni smem igazán a pocakommal,de mikor megszületett és igazán együtt lehetettem a fiammal,olyan erős kötelék alakult ki köztünk,hogy szerelem lett a javából(persze olyan anyja fia szerelem)
Imádom mindenét és egész nap csak puszilgatnám annyira falatka és magamon is meg vagyok lepődve mennyire más így a dolog.Szval hidd el ha lesz egy saját babád egyszer imádni fogod,azzal meg ne foglalkozz ki mit gondol,nem a te gyereket minek abajgatnád.Felesleges!nem a te dolgod.Dícsérd meg ha úgy látod olyan a szitu de nem kell neked babusgatni.Én még a babám megfoganása előttmikor a barátnőmnek babája lett még meg sem fogtam-nem tartottam olyan dolognak,hogy most én az ő babáját abajgassam..szval ne erőltesd a dolgot sztem nem kell!1hónapos baba mamája
Nekem 8 hetes a kislányom, én nem várom, hogy el, hogy gügyögjenek neki. Persze az jól esik, ha mondják, hogy szép kisbaba, de hát melyik kisgyerek nem az :-)
Szerintem ezen igazán ne görcsölj, ha ennyit mondasz, az épp elég. Ha nagyobb lesz, majd kezdeményez ő!
(Az anyukának viszont biztosan jól fog esni, ha megkérdezed, hogy ő hogy van - ezt általában elfelejtik :-D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!