Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kover a gyerekem?

Kover a gyerekem?

Figyelt kérdés

Kislanyom 4 honaposan volt 7,3 kg. Most 6 honapos de meg nem voltunk meresen, szerintem mar joval tobb.

Reggel eszik 240 ml tapszert, tizorait nem igenyli, ebedre szinten ennyi tapszert, uzsonnara alma-banant eszik vagy alma-sutotokot, vacsira szinten ennyi tapszert es meg eszik este 11-12 kozott megint 240 ml tapszert. Ez nagyon sok? Nem nasizik, semmi mast nem szoktam adni neki. Vedono nem mondta, hogy kover lenne de anyosom nem hagy ezzel beken :(

2015. jan. 18. 19:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Lányom 3400/56-as született. 4hónaposan 7,2kiló/68 centi volt. 6 hósan 8420/73 . Igen,nagyon dundi volt,de éheztetni nem lehet. 6 hónaposan 270 milit evett,de csak este már,a többi rendes étel volt,nem fogadott el mást.

1 évesen 10,2 kiló és 80centi volt. Most 2 éves múlt 3 hónappal és 12 kiló 96 centi ( Átlag 2 éves 12kiló 86centi ,tehát sejtheted hogy milyen vékony már a gyerekem).

2015. jan. 19. 08:21
 12/12 anonim ***** válasza:

Én kisfiam 3800grammal született, 4hónaposan 6400gramm és 64cm volt.

Az én fiamhoz képest nyilván nagyobb a kislányod, de nem hozzá és nem is máséhoz kell hasonlítani. A lényeg, hogy egészséges legyen.

Az én fiam egyébként viszonylag nagy súllyal született, és utána lassan gyarapodott. Sosem volt egy hurkája sem, hosszú vékony baba volt.

2015. jan. 19. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!