Egyszerre akarom aket gyerekem intezmenybe szokatni,3 evest oviba, egy evest bolcsibe. Ti sorsotok hogy alakult beszoktatas utan, hanyszor es menyit voltatok betegek fel ev alatt?
Ősztől-tavaszig szinte állandó légúti nyavaják.A lányom a bölcsibe elég sokat volt beteg,mondjuk,én már akor sem vittem,ha köhögött,folyt az orra.Így az egy bölcsis év úgy telt el,hogy 1 hét bölcsi,1,5 hét itthon.A leghosszabb idő amit egyhuzamban járt az 1,5 hónap volt.
A fiam idén októberben kezdte a bölcsit,eddig 2x volt beteg.
Mi mindig megúsztuk a betegségeket az apjukkal..Illetve 1 x egy hányós vírust benyaltam tőle.
Nekem is egyszerre ment a 3,5 éves és a 20 hónapos. Az első évben szinte nem is voltak betegek, talán a kicsi egy hetet hiányzott. A nagyobb később is nagyon ritkán betegedett le annyira, hogy otthon kellett vele maradni.
A kicsi viszont a második bölcsis évben ősztől tavaszig egy hetet járt bölcsibe, 1-1,5 hetet pedig anyukám volt vele, mert folyton taknyos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!