Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan fogom tisztába tenni a...

Hogyan fogom tisztába tenni a gyerekem, mikor a saját sz. Aromtól is mindig öklendezek és majdnem h hányok?

Figyelt kérdés
Nemsokára meglesz a baba,és semmi segitségem nincs sajnos és félek h nem fogom tudni pelenkázni a gyerekem.
2014. dec. 4. 19:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ahhoz másképp fogsz viszonyulni.
2014. dec. 4. 19:49
 2/19 anonim ***** válasza:
53%
megkell szokni sajnos az ijensmit , de hat a te sajat kakidtol is roszul vagy , ezt nem tudom elhinni .
2014. dec. 4. 19:51
 3/19 anonim ***** válasza:
47%
Ilyenrol meg nem hallottam soha.......... A legelso pelenkazasomnal , orultem a babamnak es szagot sem ereztem:)
2014. dec. 4. 19:53
 4/19 anonim válasza:
4%

Remélem olyan szerelmes leszel a gyerekedbe (és a felszabaduló hormonok miatt erre jó esélyed van), hogy a kaki-pisi "probléma" új színben lesz benned.

Bízz az anyai ösztönödben! :-)

Minden rendben lesz! :-)

2014. dec. 4. 19:58
 5/19 A kérdező kommentje:

A szagtól is rosszul vagyok,meg ha véletlenül mikor lehuzom meglátom :S Már kiskoromtól fogva ez van. Ha csak rágondolok akkor is öklendeznem kell meg hánynom kell,vizuális tipus vagyok... Sőt ha filmekben látom h valaki össze szart vmit,és a másik ettől rosszl van én is gyangy öklendezek...

Tényleg el nem tudom képzelni hogy fogom tisztába tenni majd.

2014. dec. 4. 20:02
 6/19 anonim ***** válasza:
89%

hát...

a fiam az első hetekben/2hónapban csak akkor kakilt, amikor nem volt rajta pelus. Én letakartam popsitörlővel addig és tartottam a kislábát a pocijához, másképp nem tudott kakilni. Nem élveztem én sem, de muszáj volt segíteni neki ebben. Az alatt meg teljesen hozzászoktam, már nem zavar sem kaki, hasmenés, sem a takonyszívás (nekem az amúgy rosszabb volt).

Majd kitapasztalod, hogy bírsz el ezzel, de muszáj lesz megszokni a babakakit. Amúgy más, mint a felnőtteké az elején.

2014. dec. 4. 20:25
 7/19 A kérdező kommentje:
Engem azzal riogatnak h az büdösebb is :S
2014. dec. 4. 20:30
 8/19 anonim ***** válasza:
96%
Eleinte nem volt vészes a kaki dolog, míg csak anyatejet evett. Mióta hozzátáplálás van azért azóta van hogy nekem is felfordul a gyomrom. De ez van és meg kell szokni :) Volt, hogy a kislányom nem kakált 10 napig, hát hidd el mikor kijött végre én még úgy nem örültem semminek talán :) hiába volt irtó büdös :D
2014. dec. 4. 20:36
 9/19 anonim ***** válasza:
89%

Tényleg van amikor büdösebb.

Meg van, amikor a híg kaki egészen felkenődik a hátáig a rosszul csomagolt pelenka miatt, hú, a nyakig sz*ros gyerek elég húzós :)))

De ott muszáj leszel megcsinálni, hisz az a pici élet rád van szorulva, ez fog lebegni a szemed előtt, ne aggódj, megszokod, menni fog.

2014. dec. 4. 20:39
 10/19 anonim ***** válasza:

Én egy légszűrő maszkot fogok venni, ha eljön az ideje, pl. ilyet [link]

Lehet, hogy drága, de ha beválik, nekem megéri.

2014. dec. 4. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!