Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan fogom tisztába tenni a...

Hogyan fogom tisztába tenni a gyerekem, mikor a saját sz. Aromtól is mindig öklendezek és majdnem h hányok?

Figyelt kérdés
Nemsokára meglesz a baba,és semmi segitségem nincs sajnos és félek h nem fogom tudni pelenkázni a gyerekem.
2014. dec. 4. 19:45
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
20.39 ettől a nyakig sza.ros dologtól már most rosszul vagyok ha elképzelem :S :D
2014. dec. 4. 20:48
 12/19 anonim ***** válasza:
Bauhausban és hasonló helyeken lehet venni védőmaszkot, gondolom pár száz ft. Vegyél olyat :-)
2014. dec. 4. 20:58
 13/19 anonim ***** válasza:
Itt van egy 2ezer ft-os: [link]
2014. dec. 4. 21:04
 14/19 anonim ***** válasza:
25%
én is így voltam de vhigy a babam kakijat nem tartom undoritonal. egyreszt még tokre nem kaki allagu, nagyon hig elenk szinu sokkal inkabb festekre emlekeztet :)) szag ellen meg egyszeruen nem veszek az orromon levegot mig ki nem dobom a pelust...szoval en is feltem tole de igy nem undorodom mert vhogy annyira szeretem ot mint magamat, amit o csinal az olyan mintha en csinalnam, mintha nem o erte tennem hanem magamert.
2014. dec. 4. 21:14
 15/19 anonim ***** válasza:
96%
Eleinte nem büdös, de a hozzátáplálás az borzalmasan megváltoztatja! :D Fogsz te még örülni kakinak, ha pár napig nem sikerül szegénynek! Az én fiam (14 hós) eddig még csak 3x volt nyakig szaros. Ahogy megláttam hogy átütött a bodyn, ruhástól vittem a fürdőkádba! Na meg olyan is volt mikor átszoktam az ágyon pelenkázásra hogy igzett-mozgott a gyerekem (mert ilyen korszak is van sajnos, hogy nem csak bambulászik mozdulatlanul miközben pelenkázom) és addig forgott míg kiszabadult a kezem közül, és szaros seggel végig gurult az ágyon! :) Így utólag csak röhögök!
2014. dec. 4. 21:15
 16/19 anonim ***** válasza:
75%

Kb kèt hónapos volt a gyerekem mikor tudatosult bennem hohy hohy tudok örülni a rengeteg dolognak ami eddig undurìtó volt. Tàpszeres volt az első màsodperctől, így minden nap örülte a kakinak, ès akkor mèg tt van a puki, büffi aminèl jobb nincs is mikor 3 4 óràs síràs utàn vègre kijönnek :-)

Pedig a büfivel nàlunk sokszo jött vissza kaja ès miegymàs is.

Rendszerint akor kakil a hàta közepèig mikor megyunk időre valahova, először èn is csak ott àlltam hogy most hogyan vegyem le a ruhàt hogy legalàbb èn ès a feje ne legyen oda de meglldotta mert ott helyben meszetelenül telibe tolt mèg egy adaggal, na kb itt vot a vízvàlasztò, attól kezdve nem èrdekelt....

Valaogy anyakènt màskèpp làtszòdnak ezek a dolgok. Èn pl írtóztam màsok nyàlàtól :-) de most mindig csupa nyàl vagyok èszre sem veszem...

2014. dec. 5. 13:49
 17/19 anonim ***** válasza:
25%
nem annyira büdös ám ne szörnyülködj.majd ha megszületik megváltozik a hozzáállásod:) én a hányással vagyok így de hát reméljük nem lesz nagyon beteges.1 hetes baba anyuja
2014. dec. 5. 21:58
 18/19 anonim ***** válasza:
:-D bizony büdi :-) de nem az első hónapokban. ..majd hozzátáplálás után és pláne ha elkezd forogni ,jönni menni és alig tudod kiszedni alóla a bőséges kakit :-)Nálunk apuka nem bírja a lányom kakiját, csak a pisit hajlandó rendezni.... ígyhát sose úszom meg :-S :-)
2014. dec. 28. 20:14
 19/19 anonim ***** válasza:

Tápszeres volt kezdetektől fogva, iszonyú szaga volt/van. Szintén vadászkutya orrom van, hiperérzékeny a szaglásom.

Én vettem sebészmaszkot, az gyönyörűen kiszűri a szagot. Oxigén is kicsit kevesebb jut, de azt a fél percet ki lehet bírni.

Eleinte a családom heccelt, hogy milyen már, hogy maszkban cserélek pelenkát. Mondtam, hogy oké, akkor tiétek, csináljátok. Úgy a harmadik után kezdett mindenkire felkerülni a maszk. Apám, aki falun, állatok között nőtt fel és a szaglása gyakorlatilag nem létezik, még ő is öklendezett egy sort, aztán benevezett a maszkra.

Úgyhogy vegyél vagy sebészmaszkot vagy vegyvédelmit. Vagy gázálarcot szénszűrővel :)

Figyelmeztetés: úgy fél éves kora körül rá fog jönni, hogy ha a karodban tartod, akkor vicces meghúzni, majd messziről elengedni a maszkot. Igen, fáj, amikor a szemgolyódba csapódik :)

2014. dec. 29. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!