Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hetes kisfiam 2-2,5 óránként...

6 hetes kisfiam 2-2,5 óránként kér enni. Hogy lehet nyújtani az etetések közti időszakot? Kell-e nyújtani egyáltalán, vagy adjak neki tényleg amikor csak igényli?

Figyelt kérdés
2008. aug. 20. 17:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Én igény szerint adtam,esetleg úgy nyújthatod ha adsz neki közte vizet v.teát neki,egy időre eltelíti.
2008. aug. 20. 17:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ és egyúttal a megerősítést is :) én is így gondoltam.
2008. aug. 20. 18:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is így volt. A kórházba azt mondták, h túletetem, de azért nem változtattam, m nagyon éhes volt 2-2,5óránként. A 11.hétben magától kezdte ő nyújtani az evések közti időt 3-3,5órára,
2008. aug. 20. 18:12
 4/5 anonim ***** válasza:
én is igény szerint kezdtem a szoptatást de sokat fájt a pocakja a Babámnak és ezért megvártam a 3 órát.Rászoktattam a cumira és ha elöbb kért enni akkor odaadtam neki a cicim és 2 perc után kivettem a szájából és beadtam a cumit neki.a lényeg hogy a pózon nem változtattam.Így derült ki hogy ő még nem éhes csak a közelségem hiányától sírt.Elaludt az ölemben és beraktam az ágyába.Már 3 hónapos és kezd leszokni a cumiról amióta megtalálta a kezét.Nem kell ölben altatni,elaltatja magát az ágyában.
2008. aug. 20. 19:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én fiam az első 3 hónapban éjjel-nappal 2 óránként kérte a cicit. Meg is kapta mindig. Aztán lassan magától ritkult a szopi. Ebből gondolom, látszik, hogy az igény szerinti szoptatás híve vagyok. Nálunk bevált. Ha Neked nem teher és a babáddal is minden oké, adhatsz neki, amikor csak kéri.
2008. aug. 20. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!