Élvezitek a GYED-es időszakot? Milyenek a napjaitok?
sZIA!
Én/mi nagyon jól érezzük együtt magunkat.Másfél évs a kicsi lány,12 a nagyfiam.Pedig az élettársam munkanélküli.Mégsem szeretnék visszamenni .Pedig fél év múlva már csak a gyes lesz.Bízom benne hogy lesz valami munka.De így együtt vagyunk mind a négyen és ez felbecsülhetetlen.
Márciusban lesz 2 éves kicsi, szeptemberben megyek vissza.
Nagyon gyorsan eltelt ez majdnem 2 év.
Amikor fiammal voltam itthon 21 hónapos korától mát tanfolyamra jártam és 2,5 éves múlt, mikor elmentem dolgozni. Ő már 11 éves.
Akkor az megváltás volt, emiatt kicsit lelkifurdalásom is van most, hogy akkor úgy éreztem.
Először akics 2 éves korában akartam visszamenni, de inkább bevállalatm még fél év gyes-t is, ami csak alaminzsna.
Viszont semmiképpen nem maradnék otthon csak gyereket nevelni, szerintem szelleileg a nullára épülnék le.
Legszívesebben itthon lennék mindig!!Nekem nem hiányzik a munka!!!!Nekem a családom a munkahelyem,karrierem:-DDD Imádok főzni,sütni,játszani,csavarogni a kislányommal,délután szundítani egyet,és hazavárni a férjemet vacsival!Pedig nagyon szerettem,a munkatársaimat is,és a hivatásomat is,néha bejárunk a kislányommal meglátogatni őket.Gyerekszerető pedagógusok vagyunk,minimum három gyereket szeretnénk(remélem,útban van a 2.baba).
Nem hiányzik semmi!!Kibuliztam magam,egészen 28 éves koromig,voltam évekig külföldön,és amióta megtaláltam Apát,azóta szeretek otthon lenni,és sosem unatkozom!!
Akiket szeretek,azokkal tartom a kapcsolatot továbbra is,néha elmegyek a férjem koncertjeire,ha nem vagyok fáradt,átjönnek a barátnők,vagy mi megyünk,nekem ennyi kikapcsolódás elég!!
DE jó Titeket olvasni!
Én az ovis nagyfiamnál nagyon élveztem azt a két évet amit itthon tölthettem vele,aztán 4 év korkülönbséggel jött a hugi.
Tavaly a kisfiam nagyon beteg volt több hónapig és én lelkileg kikészültem,sokszor még mindig mintha abban az időszakban lennénk,sajnos rengeteget aggódom,hogy ne jöjjön vissza a betegség és a jelenben nem látom meg a sok-sok pozitívumot,hogy gyönyörűek a gyerekek,hogy mindketten (most) egészségesek...
Vajon el tud e idővel múlni bennem ,le tud e csitulni az a mérhetetlen fájdalom amin keresztülmentem a kisfiam állapota miatt...az eszemmel tudom,hogy gyönyörű időszakom van,de mégis nagyon rányomják a tavalyi események a bélyeget arra,hogy hogyan tudom megélni a jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!