Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyed és egy kis munka?

Gyed és egy kis munka?

Figyelt kérdés

ti belefognátok olyanba mit még nem csináltatok de egy kis plusz pénz jol jönne?

én speciel most azon morfondíroztam veszek varrógépet és olyannyira kitanulom a varrást hogy babákat, játéktárolót, falvédőt...stb varnék s eladnám.

Vagy ti hogy csinálnátok plusz bevételt?. van egy áldott jó 15 hós babám mellette bőven jutna időm ilyenre.

2011. nov. 22. 14:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Én nyelvet tanítottam.

De ha tudnék varrni, biztos varrtam volna! :o)))

2011. nov. 22. 14:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Én tudok varrni, van is gépem, ez a szakmám sőt kimondottan gyermek dolgokkal foglalkoztam a baba előtt.Állíthatom:nem éri meg.

Megveszed az anyagot, belefektetsz egy csomó pénzt, időt, energiát, és lehet, hogy meg sem térül.A másik pedig, hogy ha a varrás alapjait nem ismerjük, nem tudunk minőségi holmikat gyártani, márpedig aki pénzt ad egy zsebes tárolóért vagy falvédőért, az minőséget vár.

A munkahelyemen a munkámra sokszor legyintettem, hogy"jó lesz az!", aztán mikor megszületett a babám, az ágyneműjét ajándékba kaptam a cégemtől.Itthon javítgattam, mert aki varrta úgy gondolta:"neki jó lesz az!".Innen tudom milyen érzés lehet.Remélem érthetően fogalmaztam:)

Amúgy maga az ötlet nem rossz, csak elég sok ráfordítást igényel, de ha beindul, később akár még nagyban is csinálhatod, én csupán a buktatóktól intelek:)

10,5 hós kicsaj anyuja, aki mellékálláson töri a fejét:)

2011. nov. 22. 14:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Mivel utálok varrni, és készségfejlesztő jétákok értékesítésével kezdtem le foglalkozni.

1 éves a lányom, áldott jó gyerkős, eddig is sokat sétáltunk,bicajoztunk, de a katalógust visszük ide oda, majd a játékokat, így még többet van emberek közt. Két legyet ütünk egy csapásra.+pénz is, lányom is élvezi, nem is fél az idegenektől

2011. nov. 22. 14:45
 4/5 A kérdező kommentje:
szio hogy müködik ez a készségfejlesztö játék árulás?
2011. nov. 22. 15:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Írtam privit:)
2011. nov. 22. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!