Gyed és egy kis munka?
ti belefognátok olyanba mit még nem csináltatok de egy kis plusz pénz jol jönne?
én speciel most azon morfondíroztam veszek varrógépet és olyannyira kitanulom a varrást hogy babákat, játéktárolót, falvédőt...stb varnék s eladnám.
Vagy ti hogy csinálnátok plusz bevételt?. van egy áldott jó 15 hós babám mellette bőven jutna időm ilyenre.
Én nyelvet tanítottam.
De ha tudnék varrni, biztos varrtam volna! :o)))
Én tudok varrni, van is gépem, ez a szakmám sőt kimondottan gyermek dolgokkal foglalkoztam a baba előtt.Állíthatom:nem éri meg.
Megveszed az anyagot, belefektetsz egy csomó pénzt, időt, energiát, és lehet, hogy meg sem térül.A másik pedig, hogy ha a varrás alapjait nem ismerjük, nem tudunk minőségi holmikat gyártani, márpedig aki pénzt ad egy zsebes tárolóért vagy falvédőért, az minőséget vár.
A munkahelyemen a munkámra sokszor legyintettem, hogy"jó lesz az!", aztán mikor megszületett a babám, az ágyneműjét ajándékba kaptam a cégemtől.Itthon javítgattam, mert aki varrta úgy gondolta:"neki jó lesz az!".Innen tudom milyen érzés lehet.Remélem érthetően fogalmaztam:)
Amúgy maga az ötlet nem rossz, csak elég sok ráfordítást igényel, de ha beindul, később akár még nagyban is csinálhatod, én csupán a buktatóktól intelek:)
10,5 hós kicsaj anyuja, aki mellékálláson töri a fejét:)
Mivel utálok varrni, és készségfejlesztő jétákok értékesítésével kezdtem le foglalkozni.
1 éves a lányom, áldott jó gyerkős, eddig is sokat sétáltunk,bicajoztunk, de a katalógust visszük ide oda, majd a játékokat, így még többet van emberek közt. Két legyet ütünk egy csapásra.+pénz is, lányom is élvezi, nem is fél az idegenektől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!