Ha babát várnék, mennyi pénzt kapnék 1 évi munka után? Kezdésként ha jól tudom 50 ezret aztán minden hónapban 30-at? Hogy is van ez?
Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 13:04
1/6 anonim válasza:
én komolyan nem értem a kérdést!
csak a gyes fix összeg, a gyed, tgyás százalék. erre gondolsz?
2/6 A kérdező kommentje:
igen, bocsi ha érthetetlen volt a kérdés. Az érdekelne, hogy ezek a juttatások milyen összegűek?
2011. júl. 1. 13:09
3/6 anonim válasza:
Picit nagyon el vagy tévedve. Ennek nézz utána jobban, neten elég sok minden fent van erről!
4/6 anonim válasza:
Az igénylést megelőző két évben kell lennie összesen 365 nap bejelentett munkaviszonyod! A GYED a fizetésed 70%-a! Max. 109 ezer valamennyi! Tehát ennél több lehet. De ott van még a TGYÁS, szóval ennek tényleg alaposabban kérdezz utána!
5/6 anonim válasza:
Ezeket az összegeket honnan vetted? Az első 6 hónapban TGYÁS-on vagy, az ugyan annyi mint a fizetéses, utána a gyed, ami a fizu 70%-a.
6/6 anonim válasza:
Jól mondják az előttem válaszolók. Ha pedig a gyed-ed letelik, akkor a 3. évben Gyes, kb. 30.000 Ft. De hogy az 50.000-et honnan vetted? És ezeket sem akkor kapod, ha babát vársz, hanem ha megszületett. (kivéve, ga a Tgyást a szülés előtt maximum 1 hónappal kezded igénybe venni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!