Hisztivel kapcsolatban lenne kérdésem?! Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Kislányom lassan egy éves,már nem bírok vele,kész katasztrófa minden napunk. Mivel már csak ebéd után alszik,kénytelen vagyok ébrenléte alatt megcsinálni a kaját és az egyéb tennivalókat. Kiviszem magammal a konyhába,van nála játék is,mindíg más,kinyoitom a konyhaszekrény ajtót is,hátha talál magának valamit ami leköti. De nem! Folyamatosan jön hozzám, kapaszkodik a nadrágomba és nekiáll hisztizni,olyan szintem hogy a vége hányás. Alig kap levegőt,hüppög,sír,rángatja a lábam,nadrágom. Nem csak a konyhában van ez,hanem szinte mindenhol,szobában,fürdőben... semmi nem köt le csak ha kísérgetem, ülök mellette, de ezt egész nap nem csinálhatom, legalább 5perc lehetne amit egyedül játszana!!2010. febr. 7. 10:28
1/9 anonim válasza:
Próbáltad esetleg a konyhában etetőszékbe ültetni?Akkor nem csak a lábadat látná,adhatnál babaedényeket,amikben kergethetne egy kis rizst,vagy pár szem répát,te is könnyebben tudnál foglalkozni is vele,és pl főzni is.Mikor már a kislányodnál nagyobbak voltak a lányaim,sokszor ültek a pulton mellettem amíg főztem,mindig nagyon vigyáztak magukra.:)A fürdőszobában esetleg a mosógépen ülve nézhetné amíg teregetsz,bepakolod a mosógépet,kimosod a kádat,persze a mi fürdőszobánk mikroméret,bármelyik sarkából simán megtudom fogni a mosógépen ülő gyereket.:))
2/9 anonim válasza:
lehet h csak egyedül érzi magát.ezt a " kort" persze elvileg ki kell h nője.egyebet nemtudok.:S
3/9 A kérdező kommentje:
Mivel már megy,nem marad el az etetőszékben,feszíti magát,ki akar szállni és hiszti annak a vége is. Már annyi mindent megpróbáltam,de csak akkor nyugszik le ha felveszem. Viszont egy hete ezt is megszüntettem, mert egyik nap leborítota a forró kaját és éppenhogy el tudtam onnan kapni a lábát. Sajtkukac a lányom, nem ül,nem áll meg egyhelyben 2mp-nél tovább. Hiába adok neki bármit is, hiába beszélek hozzá,énekelek neki, csak hisztizik tovább amíg fel nem veszem, vagyis most már nem, és így elfekszik a földön és addíg nyomja a hisztit amíg hányásra nem kerül a sor. Állítólag párom huga volt ilyen kiskorában. Már nagyon tehetetlen vagyok!! :o(
2010. febr. 7. 10:41
4/9 anonim válasza:
Amíg az én gyerekem(25 hó) át nem ment ezen én ébrenlét közben gyorsan takarítottam és alvás közben főztem.Pár hónap alatt átment rajta és most már nincs ilyen gond,néha odajön,hogy mit csinálok,segít kiszedni a mosógépet..egyre könnyebb.Légy türelmes és kitartó:)
5/9 anonim válasza:
15 hós fiamnál már kicsit jobb. Mindig is a gatyámba csimpaszkodva lógott, sirt mig fel nem vettem. Most csak kapaszkodik....kitartás!!! Szerintem sincs rá gyógymód sajnos:( én hányásig nem bőgetem, felveszem picit mondjuk megkavarni a kaját, füszetezni, ilyesmi és ujból leteszem. Ő műanyag kisebb lavorral játszik közben a földön, abba pakol kupakokat, kanalat, ilyesmit. Meg engedem kipakolni a kanalakat a mosogatógépből, kinyitja a hűtőt, tudja ha csipog, be kell csukni.
6/9 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a foga fáj, és amiatt ilyen? Vagy ennyire elkapattad, hogy mindig felvetted, és ezért ilyen?
7/9 anonim válasza:
szeparációs szorongás, majd kinövi. Addig is: türelem.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat. Nem volt kézbe szoktatva,ezért is nem értem a dolgot, foga jön, de akkor nem ilyen szokott lenni, akkor teljesen másképp viselkedik. Tiszta hiszti az egész. Türelmes vagyok vele,sosem kiabálok vagy emelem fel a hangom,nyugodtan,higgadtan kezelem a dolgot. Várok,majd csak elmúlik ez az időszak,és többet nem hagyom "hányásig" fajulni a dolgokat,mert nagyon rossz volt látni. Sokan azt javasolták hagyjam rá,ne foglalkozzam vele olyankor, és erre ez lett a vége...Inkább felveszem,de ne legyen több ilyen.
Köszi szépen mégegyszer a válaszokat.
2010. febr. 7. 16:49
9/9 anonim válasza:
11:24/ es vagyok. A fiam kézben volt sokat, ugyhogy én nem is csodálkoztam ezen a viselkedésén, de itt egyre többször olvasom, hogy nem volt kézben sokat, mégis ezt csinálja...szóval ugy látszik majdnem hogy mindegy, felkapkodjuk vagy sem:) ne hagyd ennyire felidegelni magát:) csak tovább rontja a napodat ,ha igy ordit. Engedj te is, kicsit vedd fel, aztán ujra le, hátha nektek is jobb lesz igy! Talán Ő is megalkuszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!