Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 16 hós babátoknak mennyi az...

16 hós babátoknak mennyi az étel adagja pl. reggelire mennyi kenyeret eszik, délben mennyi főzeléket, hány db virslit?

Figyelt kérdés
2010. febr. 6. 16:17
 1/5 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert ha ledarálom a gyümölcsöt vagy főzeléket megeszi a 250-270 grammot, viszont ha falatkákat adok neki vagy olyasmit amit mi eszünk, akkor pár falat után már nem kér, és nem lakik jól.
2010. febr. 7. 13:11
 2/5 anonim ***** válasza:

16 hónapos

csak kíváncsi ti mit esztek.

kislányomank 2 éves kor után nőtt ki szinte egyszerre a rágófogai. Addig nem igen szerette a darabos kaját. Feladta.

Ha most torokgyulladása van, most is csak pépeset eszik. 27 hónapos most.

Nem kell erőltetni. egyik napról a másikra.

A virslit én nem szeretem, sok benne a só és a térfogat növelő.

Főtt vagy sült húst aprítógépen ledaráltam és lefagysztottam. Így mindig volt kéznél. Tojás, sajt, túró is lehet feltét.

2010. febr. 9. 13:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Lányom 16 hónapos folyton eszik, simán eltűntet 2 db virslit ha a kezébe adom. (mégis csak 8,5 kg)

Viszont az 5 éves fiam csak 1 db virslit bír megenni...

2010. febr. 9. 13:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én problémám szóról szóra ugyanez. Eszik néhány falatot és kész, de továbbra is éhes, mert kér enni, de inkább pépeset. Talán később lesz rá "érett", hogy darabosat egyen. Csak én is amit látok a környezetemben, hogy mindenki babája másfél évesen már velük ebédel, szinte mindent. Az én kisfiam meg pürét eszik.... ez van
2010. febr. 9. 14:12
 5/5 anonim ***** válasza:

reggelire nem eszik kenyeret, esetleg este, akkor 4-5 pici falatot májassal. felvágottat, virslit, sajtot nem eszik, a virslit minden formában kiköpi. a húst is.

főzelékből ma 4 villányit evett. és 2 kanál levest.

kb.1,5 hónapja elutasította a főzelékeket meg a tturmixolt ételeket, így kénytelen vagyok darabosat adni neki, de azt sem eszi. a turmixoltból max. 180 grammot evett meg.

most BÁRMI az ebéd, 4-5 villányit/kanálnyit eszik, vagy ég ennyit se. már millió féle ételt kipróbáltam, ilyen-olyan állagút, de semmi. megőrülök.

a gyümölcsadagja: 3 karika banán, vagy max. 1 db kivi, vagy egy negyed alma reszelve, vagy 5 falat ananász.

a húst semmilyen formában nem szi meg, darálva, szétfőve sem, se csirkét, se semmilyen sertéshúst sem.

2010. febr. 9. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!