16 hós babátoknak mennyi az étel adagja pl. reggelire mennyi kenyeret eszik, délben mennyi főzeléket, hány db virslit?
16 hónapos
csak kíváncsi ti mit esztek.
kislányomank 2 éves kor után nőtt ki szinte egyszerre a rágófogai. Addig nem igen szerette a darabos kaját. Feladta.
Ha most torokgyulladása van, most is csak pépeset eszik. 27 hónapos most.
Nem kell erőltetni. egyik napról a másikra.
A virslit én nem szeretem, sok benne a só és a térfogat növelő.
Főtt vagy sült húst aprítógépen ledaráltam és lefagysztottam. Így mindig volt kéznél. Tojás, sajt, túró is lehet feltét.
Lányom 16 hónapos folyton eszik, simán eltűntet 2 db virslit ha a kezébe adom. (mégis csak 8,5 kg)
Viszont az 5 éves fiam csak 1 db virslit bír megenni...
reggelire nem eszik kenyeret, esetleg este, akkor 4-5 pici falatot májassal. felvágottat, virslit, sajtot nem eszik, a virslit minden formában kiköpi. a húst is.
főzelékből ma 4 villányit evett. és 2 kanál levest.
kb.1,5 hónapja elutasította a főzelékeket meg a tturmixolt ételeket, így kénytelen vagyok darabosat adni neki, de azt sem eszi. a turmixoltból max. 180 grammot evett meg.
most BÁRMI az ebéd, 4-5 villányit/kanálnyit eszik, vagy ég ennyit se. már millió féle ételt kipróbáltam, ilyen-olyan állagút, de semmi. megőrülök.
a gyümölcsadagja: 3 karika banán, vagy max. 1 db kivi, vagy egy negyed alma reszelve, vagy 5 falat ananász.
a húst semmilyen formában nem szi meg, darálva, szétfőve sem, se csirkét, se semmilyen sertéshúst sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!