Milyen a napirendje 10hos koruli babatoknak? Hanyszor eszik naponta es abbol mennyi a szilard etel?
Reggel 7kor 180ml tapszer, 9ig jatek a babykompban, igy tudom vegezni a dolgom es nem kell fel percenkent felallitanom vagy kihuzni a kanape alol, 9kor reggeli (babamuzli, tojassargaja, vajas vagy sajtos kenyer, joghurt), 10.30ig jatek a jatszoszonyegen, utana olbe veszem, enekelek neki, igy 11ig elalszik fel, haromnegyed orara. 12kor ebed (aktualis fottkaja, de nem fozok zsirosan vagy fuszeresen), 1korul seta, bevasarlas, 3kor keksz csumolccsel, utanna alvas es jatek. 6kor vacsora (jo ejt babapep), fel8kor furdes, 8kor alvashoz 180ml tapszer, es ugy 1-2 kozott is felebred, akkor 120ml tapszert kap.
Nem ragaszkodok az idopontokhoz, nem is akartam soha, ezt maganak alakitotta ki igy.
Elso vagyok
Napkozben ritkan kap tapszert, csak ha nagyon nem ette meg a masodik kajat sem.
Vizet, csumolcslevet, babateat kap az etkezesekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!