Anyukák! Hozzátáplálásban kérem a segítségeteket! Ha nem ízlik az aznapra elkészített étel a babátoknak, akkor aznap nem eszik "szilárd"ételt, csak tápszert?
"viszont az hülyeség, hogy ha nem eszik, akkor megkapja a kedvenc bébiételét, hisz gyorsan tanul a gyerek és egy idő után semmi sem fog ízleni, csak azért, hogy a kedvencét kapja."
végülis hülyézzük már le egymás módszereit...
nem jutalomként adtam neki hogy nem kell a borsó akkor egyél sütötököt hanem azért mert délutánonként sétáltunk és ha nem evett akkor sehova se mentünk igy inkább adtam olyat amit szeret és biztosan megeszi majd.
most kétéves és egy kezemen megtudom számolni mennyi dolgot nem eszik meg. babaként is jó evő volt nem válogatott sokat de ha mégis ott volt a bébiétel.
úgy látszik, én is "hülyén" csinálom. Ha nem ízlik neki, akkor másik szilárdat adok neki. Mert szerintem meg, ha szopik helyette, akkor naná, hogy inkább csak cicit kérne.
Az n lányom nem szereti egyelőre a répás dolgokat... Kicsit később újra kóstoltatom majd vele.
szia!
én úgy csináltam hogy hétvégén a piacon bevásároltam több fajta friss zöldéget és mindegyikből főztem egy kisebb adagot.nem kevertem őket egymással hanem jégkockatartóban lefagyasztottam.így nem kellett hét közben főznöm és aznap találtam ki hogy mit egyen pl:husi+répa+cékla,olyan arányban ahogy ő szereti,de ha nem ízlik még mindig ott van a fagyóban egy csomó variáció amit megmelegíthetsz!egyébként sok baba szereti a gyümi+husi párosítást amit ugyan úgy adhatsz neki ebédre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!