Miért hisztizik minden este?
Figyelt kérdés
10 hónapos kisfiam egy ideig pontban este fél 9kor elaludt. Napokban volt hogy még 11 kor is fent volt,és hisztizett,ha alvásra akartam bírni. 8 kor fürdetem majd etetem,ez eddig is így volt. Ráadásul másnap fél 6 kor már fent van,és éjjel is többször fel kelek hozzá.Nappal alig 1 órát alszik.Mit tegyek vele,hogy hamarabb elaludjon? Egész nap mászkál,mozgékony baba.2008. aug. 19. 18:25
1/5 anonim válasza:
Nem lehet, h túl sok inger éri lefektetéskor? (Tv, Te, zenélő bigyók,...) Esetleg túlpörög, azért nem akar aludni? Próbálkozz relax trükkökkel! Egy kis simi, lágy fény, halk zene v éneklés... Nézd át azt is,h nem zavarhatja-e vmi az ágyban, ruháján, a szobában,... V pont az ellenkezője. Nem fárad ki eléggé napközben. De az is lehet, h csak hiszti. Rájött, h ha hisztizik, tovább maradsz vele. Próbálj pár napig kísérletezni az egyikkel, ha nem válik be, próbálj mást! (Pl 2-3 nap simizd-nyugtasd, ha nem jó, 2-3 nap fáraszd!) Előbb-utóbb meglesz a baj forrása! ;)
2/5 anonim válasza:
A babáknak vannak rohamai, pár nap alatt el fognak mulni. Kislányom is csinálta egy-másfél hétig, hogy hisztizett este, ne aludt el, de már visszaállt a rend?.)
Szeritnem trükközz, valami lehet hogy bejön, de lehet csak az idő oldja meg...
3/5 anonim válasza:
Az eslő hozzászólóval értek egyet, kinyílt a kis értelme anniyra, hogy ne akarjon elaludni, mert ébren lenni jó buli. Nekem lenne tippem hogy mit tegyél, priviben megírom ha akarod, a 8 hónapos babám is ilyen volt-egy darabig.
4/5 A kérdező kommentje:
Szia!
Várom a privit,és előre is köszi! És a többieknek is,próbálok trükközni,hátha....
2008. aug. 20. 11:54
5/5 anonim válasza:
Én is megkaphatnám a tippeket? Nekem 3 hónapos a kisfiam de az esti alvás az különösképpen kegyetlen. Van hogy 3 órát vesz igénybe, és csak cicin nyugszik meg. Napközben is alig alszik. Volt olyan hogy reggel 6-tól este 11-ig fenn volt, ugy hogy néha aludt kb 10 percet. Nem tudom hol csinálom rosszul hogy nem alszik. És persze hulla fáradt, igy ordít ezerrel. De sehogy nem jó neki, se az ágyon, se karban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!