Mások másfél és két év közötti gyermeketek is hisztizik mindenért és minden miatt?
20 hónapos a kislányom és elég nyafogós.de azért nálunk nem olyan durva a helyzet mint nálatok.
ma azért kezdett el sírni mert bementünk a boltba és elraktam a nyalókát amit a másik boltba vetetett.muszály voltam visszaadni neki.
akkor szokott még sírni mikor jövünk el nagyikájától (anyukáméktól).
de azért nálunk már egyre ritkábbak azok fajta hisztik amikor kell neki valami,de az minden áron.
nyugi idővel ezek is elmúlnak!kitartás!
24N
Dehogyisnem.
18 hónapos, igazi hisztis , akaratos drámakirálynő. (mint az anyukája.-))). A bátyja elnevezte Hisztirékának..amúgy egy aranyos, kedves kislány.
Ha valami nem úgy van, ahogy ő elképzelet, simán földre vágja magát, aztán, ha észerveszi, hogy senkit nem érdekel, még egx kicsit drámázik, majd abbahagyja.
egy másfél éves gyerek még nem tudja kontrollálni az érzéseit.ezt nem én okoskodom,olvastam.agyi folyamat a hiszti,azért nem lehet kezelni ha elindul,jobb a megelőzés,időbeni elterelés,akkor még tudják magukat kontrollálni.nálunk most nincs probléma,szépen öltözik,lehet pelenkázni,ő azért szokott hisztizni ha valamit akar és nem kaphatja meg.de úgy látom pár másodperc múlva megunja,tudja igy úgysem kaphatja meg.én ezt az oldalt olvastam,hátha segít.:
nálunk állandó a nyafogás és a "nem" mint válasz bármire (akkor is ha számára kedvező dologra kérdeznék rá). most még a fogai is jönnek....hát, az idegállapotom nem optimális, hogy úgy mondjam.
amúgy a pelenkánál, ölötzésénél, nincs hiszti nálunk. párszor próbálta, de megmondtam neki, hogy jó, akkor viszont addig nem mozdulunk sehova, amííg nincs átpelenkázva, felöltözve stb. kb. 2-3 alkalom után rájött, hogy felesleges erőpocsékolás, amit csinál. azóta néha bepróbálkozik, hogy nem, de csak említem, hogy jó, de akkor nem megyünk addig sehova, meg a kaki kicsípi a feneked stb, az elég, már jön is.
a vinnyogás, nyafogás...nem tudom. mindig mondom neki, hogy ne nyafogjon, kérje rendes hangon, akkor megismétli rendesen...de hát a számat tépem állandóan, és mindig elfeéektei, újra és újra és újra el kell mondani....nagyon fárasztó...de azért, ez természetes állapot, úgymond. és majd kinövi. csak nőnék már ki, mielőtt megbuggyanok! :))
21,5 hónapos kislány édesanyja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!